DDC Kavics Üzletág

A Duna-Dráva Cement Kft. Kavics Üzletága korunk kihívásainak maximális mértékben megfelelő bányáiban és telephelyein, a legkorszerűbb munkagépekkel, az elérhető legjobb technológiával végzi a kavics kitermelését, illetve feldolgozását. A DDC nyújtotta biztos háttér lehetővé teszi az üzletág számára a napi munkavégzés és az értékesítési tevékenység során vevőink kiszolgálásának állandó, egyenletes és megbízható minőségét. 

Minőségbiztosítási tevékenységünk részeként az üzletágon belül még 2002-ben került kiépítésre az ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, majd 2011-ben az ISO 14001 környezetirányítási rendszer, amelyek a vállalat irányításának szerves részét képezik.
A bevezetett irányítási rendszerek alkalmazásának célja, hogy teljes tevékenységünk szervezett körülmények között, tervszerűen és folyamatosan ellenőrzött módon történjen. Működésünk során alapvető célunk a partnereink által támasztott minőségi igények folyamatos kielégítése, valamint a természeti erőforrásokkal történő takarékos, fenntartható gazdálkodás.

Az üzletág jelenleg egy telephelyet üzemeltet Észak-Magyarország területén.

Tovább a kavicsbányákhoz