Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Mohácsi kőműves tanulók gyárlátogatása
Környezeti nevelési program szelektív hulladékgyűjtéssel
Zöld udvar felavatása Siklóson
21. október 2014

Mohácsi kőműves tanulók gyárlátogatása

Úgy tartja a mondás, hogy minden építés alapja a cement. Októberben olyan diákok jelentkeztek beremendi gyárlátogatásra, akik a mindennapok építkezésein fogják használni az említett anyagot, és a belőle előállított kötő-, és építőanyagokat, valamint adalékszereket.
14. október 2014

Környezeti nevelési program szelektív hulladékgyűjtéssel

A váci Piarista Gimnázium és Kollégium projektjét díjazták idén a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatán. A 2011-óta minden évben megvalósuló projekt idén az iskola környezeti nevelési programjának kivitelezéséhez biztosított anyagi forrást.
29. szeptember 2014

Zöld udvar felavatása Siklóson

A DDC Zöld Megoldás-pályázatának segítségével 2 millió forintos támogatásból zöldült meg Siklóson a Táncsics Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola belső udvara. Az idén átadott iskolai zöld udvar segíti az élhetőbb környezet, a zöld közösségi tér megvalósulását.