Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Ismét zöld projekteket avattak Vácott
Egy „tehetségkutató”, amelyen több száz nyertes van
Már 6. éve támogatja a zöld megoldásokat a DDC
2016 szeptember 26

Ismét zöld projekteket avattak Vácott

A DDC által létrehozott Zöld Megoldás-pályázat keretében természetbarát udvar épült a Cházár András Alapítvány óvodájában, elsősorban speciális nevelési igényű gyermekeknek, valamint kerti bútorokkal berendezett zöld közösségi tér valósult meg a Váci Gazdászok és Kertészek Alapítvány Táncsics Szakképző Iskolájában.
2016 szeptember 22

Egy „tehetségkutató”, amelyen több száz nyertes van

Kitartás, elszántság és átlagon felüli teljesítmény – ez a közös abban a 715 általános és középiskolás fiatalban, akik már részesültek a DDC a Tehetségekért ösztöndíjban. A DDC alapítványa idén is kiírta pályázatát, amelyre szeptember végéig várja a tehetséges gyerekek jelentkezését.
2016 szeptember 6

Már 6. éve támogatja a zöld megoldásokat a DDC

A Duna-Dráva Cement Kft. idén is meghirdeti a Zöld Megoldás-pályázatot, melynek keretében az elmúlt 5 évben 21 projektet támogatott, több mint 30 millió forinttal. A tavalyi évhez hasonlóan a vállalat idén is összesen 7,5 millió forintot szán a legjobb pályamunkák támogatására.