Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Külföldi mérnökhallgatók a Beremendi Cementgyárban
Felelősen a jövő tehetségeiért
Zöld közösségi terek kicsiknek és nagyoknak
2015 május 8

Külföldi mérnökhallgatók a Beremendi Cementgyárban

Horvátországból érkezett az az 54 mérnökhallgató és két professzoruk a Duna-Dráva Cement Kft. Beremendi Gyárába, akik 2015. május 7-én gyárlátogatás során ismerkedtek meg a cementgyártás korszerű és fenntartható technológiájával. 2007 nyarán átfogó fejlesztési program vette kezdetét a Beremendi Gyárban, amelynek során a cementgyártás lelkének számító úgynevezett klinkerégető kemencevonal - a hőcserélő, a forgókemence, a klinkerhűtő és a portalanító berendezések - teljes átalakítása történt meg. A 2009-ig tartó munkálatok eredményeképpen környezetkímélőbb technológiával, Európa egyik...
2015 április 21

Felelősen a jövő tehetségeiért

„Genius Loci Díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” elismerésben részesült a Duna-Dráva Cement Kft. Vállalatunk Ifjúsági és Innovációs Alapítványán keresztül immár egy évtizede támogatja a cementgyárai közvetlen környezetében élő tehetséges diákokat.
2015 április 15

Zöld közösségi terek kicsiknek és nagyoknak

Első ütemébe ért a DDC Zöld Megoldás projektek megvalósulása Vácott. 2015-ben a váci térségben két óvoda és egy középiskola zöld közösségi tereinek kialakítását támogatja a cementgyártó vállalat.