Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Ismét díjazzák az év legszínvonalasabb beton megoldásait!
Környezetvédelmi beruházás a DDC-nél
Zöld Alternatíva Vetélkedő 2016 - Beremend
2016 május 26

Ismét díjazzák az év legszínvonalasabb beton megoldásait!

2016-ban a beton.hu ismét kiírja a „Minden építés alapja” pályázatát, mely a CeMBeton, valamint a MABESZ és tagvállalatainak támogatásával valósul meg. A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a beton sokoldalú felhasználási lehetőségeire, továbbá bemutassa a beton nem mindennapi környezetben történő alkalmazásának lehetőségeit.
2016 május 20

Környezetvédelmi beruházás a DDC-nél

Közel 7 milliárd forintos környezetvédelmi beruházásba fog a DDC, amelynek célja a porkibocsátás minimális szintre csökkentése. A modernizáció hozzájárul az üzembiztonság növekedéséhez, ezáltal a továbbra is fenntartható cementgyártáshoz, illetve a következő évtizedekre is biztosítja, hogy megbízható és stabil munkáltatóként legyen jelen a térségben a cementgyár.
2016 április 15

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2016 - Beremend

A Duna-Dráva Cement Kft. a cementgyárak korszerű technológiájának és a fenntartható fejlődésben vállalt szerepük bemutatására Zöld Alternatíva néven csapatversenyt hirdetett. A középiskolásoknak szóló vetélkedő során a résztvevők izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató feladatok segítségével tekinthettek a cementgyár kulisszái mögé.