Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Újabb fontos lépés a Váci Gyár modernizációja kapcsán
Az idei év első Zöld Megoldás projektátadói
Ismét díjazzák az év legszínvonalasabb beton megoldásait!
2016 június 13

Újabb fontos lépés a Váci Gyár modernizációja kapcsán

Aláírták a Váci Gyár közel 7 milliárd forintos környezetvédelmi modernizációjának alapszerződését. Szarkándi János, a DDC elnök-vezérigazgatója 2016. június 9-én fogadta Klaas Windmöllert, aki a beruházás fővállalkozója, a német IKN képviseletében érkezett Vácra.
2016 június 2

Az idei év első Zöld Megoldás projektátadói

Madárbarát tanösvény és iskolai zöld közösségi tér valósult meg a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatának támogatásából. Pécsett a Bánki Donát utcai Általános Iskola megújult udvara a környezeti nevelést segíti, míg a Szavai Óvoda madárbarát tanösvénye a természet értékeire irányítja a legkisebbek figyelmét.
2016 május 26

Ismét díjazzák az év legszínvonalasabb beton megoldásait!

2016-ban a beton.hu ismét kiírja a „Minden építés alapja” pályázatát, mely a CeMBeton, valamint a MABESZ és tagvállalatainak támogatásával valósul meg. A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a beton sokoldalú felhasználási lehetőségeire, továbbá bemutassa a beton nem mindennapi környezetben történő alkalmazásának lehetőségeit.