Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Nagy érdeklődés övezi a DDC nyílt napját
Nem csak a szakmabelieknek: ősszel újra Beton Fesztivál
Nyílt napok a DDC cementgyáraiban
2016 augusztus 23

Nagy érdeklődés övezi a DDC nyílt napját

A DDC 2016. szeptember 20-án családi nyílt napot tart a Váci Cementgyárban. A tervezett eseményt nagy érdeklődés övezi, alig egy hónappal a rendezvényt megelőzően elfogytak a szabad helyek, ezért a jelentkezést már most le kellett zárni.
2016 augusztus 16

Nem csak a szakmabelieknek: ősszel újra Beton Fesztivál

Aktuális innovációk, trendek, gyakorlatias megoldások kerülnek bemutatásra az idei, immár második Beton Fesztiválon. A két hazai meghatározó építőanyag-ipari, betonos szakszövetség (CeMBeton, MABESZ) kezdeményezésében szakmabelieknek, tervezőknek, diákoknak, kivitelezőknek és az építészet iránt érdeklődő belsőépítészeknek, kreatívoknak is szól a fesztivál.
2016 augusztus 2

Nyílt napok a DDC cementgyáraiban

A Duna-Dráva Cement Kft. a környezetkímélő cementgyártás bemutatására idén is nyílt napokat szervez. A Váci Cementgyárban 2016. szeptember 20-án, a Beremendi Cementgyárban pedig szeptember 27-én kerül megrendezésre az esemény, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató programot kínál.