Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Kifizetődő megtakarítás a környezetvédelem
Negyvenegy tehetséges diák vehette át oklevelét
Mohácsi kőműves tanulók gyárlátogatása
26. november 2014

Kifizetődő megtakarítás a környezetvédelem

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért tizenegyedik alkalommal jutalmazta azokat a vállalatokat, amelyek kiemelkedő megtakarítást eredményező környezetvédelmi beruházásokat, intézkedéseket valósítottak meg. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén a DDC is a díjazottak között szerepel.
21. november 2014

Negyvenegy tehetséges diák vehette át oklevelét

A váci cementgyárat működtető vállalat alapítványa, a Duna-Dráva Ifjúsági és Innovációs Alapítvány, immár tízedik éve, összesen évi 3 millió forinttal támogat olyan Vác környéki diákokat, akik tanulmányaik mellett kiemelkedő teljesítményükkel bizonyítottak már más területeken is.
21. október 2014

Mohácsi kőműves tanulók gyárlátogatása

Úgy tartja a mondás, hogy minden építés alapja a cement. Októberben olyan diákok jelentkeztek beremendi gyárlátogatásra, akik a mindennapok építkezésein fogják használni az említett anyagot, és a belőle előállított kötő-, és építőanyagokat, valamint adalékszereket.