Üdvözöljük a DDC honlapján!

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Cement

DDC Cement Üzletág.

Beton

DDC Beton Üzletág.

Kavics

DDC Kavics Üzletág.

Legfrissebb híreink

Több száz fával gazdagodott Vajszló
Gyakorlati tudás a jövő szakembereinek
Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a DDC elnök-vezérigazgatója
2017 március 28

Több száz fával gazdagodott Vajszló

Számos látogatót vonzott a dél-dunántúli Vajszló község azon a márciusi hétvégén, amikor több száz facsemetét ültettek el a település lakói a Duna-Dráva Cement Kft. és a FERLING Kft. munkatársaival közösen, melynek köszönhetően tovább szépülhet a helyi temető kertje.
2017 március 23

Gyakorlati tudás a jövő szakembereinek

Idén tovább folytatódnak a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kezdeményezésére elindított betontechnológiai kiegészítő képzések, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói körében is. A Szövetség tagvállalatai, így a Duna-Dráva Cement Kft. is aktívan részt vesz a mérnökjelöltek oktatásában. A betontechnológiai kiegészítő képzés keretében immár hagyományosnak mondható a DDC üzemeibe történő látogatás, így történt ez márciusban is, amikor a hallgatók a Váci Cementgyár és a Budapesti Betonüzem működésével ismerkedhettek meg.
2017 március 16

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a DDC elnök-vezérigazgatója

Sokévi áldozatos és kitartó szakmai munkájáért március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Szarkándi János, a Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatója.

Zöld Megoldás-pályázat 2017

Idén is Zöld Megoldás-pályázat.

Beton.hu

Visszaszerezzük a  beton hírnevét!