Üdvözöljük a DDC honlapján!

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Cement

DDC Cement Üzletág.

Beton

DDC Beton Üzletág.

Kavics

DDC Kavics Üzletág.

Legfrissebb híreink

Madárbarát közösség Pécs szívében
Zöld közösségépítés Szokolyán
Zöld Alternatíva a cementgyártásban
2017 május 18

Madárbarát közösség Pécs szívében

Megnyitotta kapuit a Pécsi Éltes EGYMI madárbarát iskolakertje, amely a természet tapasztalat útján történő megismerésében segíti majd a diákokat. A speciális nevelési igényű gyermekek mellett a környező intézmények is használhatják majd a kertet.
2017 május 15

Zöld közösségépítés Szokolyán

Összegyűlt a falu apraja nagyja az elmúlt két hétvégén Szokolyán, amikor útjára indult a település „Életfa programja”. A legkisebbeket ünnepelték a környezetvédelmi program keretében, hiszen ettől az évtől kezdve a község minden újszülöttje szorosabban kötődik majd a településhez.
2017 május 2

Zöld Alternatíva a cementgyártásban

A cementgyárak csúcstechnológiáját és a fenntartható gazdálkodásban vállalt szerepüket mutatta be a váci középiskolások számára a Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap. A Duna-Dráva Cement Kft. Váci Cementgyárában megrendezett környezetvédelmi versenyen a gyár környezetvédelmi beruházásának kulisszái mögé is betekinthettek a résztvevők. A DDC működési filozófiájának alapelve a fenntarthatóság, a környezet erőforrásainak tudatos és mértéktartó felhasználása. Ezt a szemléletet a fiatalabb generációknak, a jövő munkavállalóinak is átadja a vállalat a csapatversenye által....

Zöld Megoldás-pályázat 2017

Idén is Zöld Megoldás-pályázat.