Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2016 - Beremend
KUKAkulTÚRA, avagy mi történik a szelektív hulladékkal
A mai óra tananyaga: cementipar testközelből
2016 április 15

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2016 - Beremend

A Duna-Dráva Cement Kft. a cementgyárak korszerű technológiájának és a fenntartható fejlődésben vállalt szerepük bemutatására Zöld Alternatíva néven csapatversenyt hirdetett. A középiskolásoknak szóló vetélkedő során a résztvevők izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató feladatok segítségével tekinthettek a cementgyár kulisszái mögé.
2016 április 11

KUKAkulTÚRA, avagy mi történik a szelektív hulladékkal

A Duna-Dráva Cement Kft. a hagyományokhoz híven idén is várta a látogatókat a Hulladékkezelők Nyílt Napja alkalmából. A program célja, hogy a résztvevők megismerhessék a hulladékká vált anyagok kezelésének formáit. A látogatás során az érdeklődők hiteles információkat kaptak a cementiparról, valamint a természeti erőforrások hulladékkal történő kiváltásáról.
2016 március 23

A mai óra tananyaga: cementipar testközelből

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kezdeményezésében, és tagvállalatainak – köztük a Duna-Dráva Cement Kft. – aktív közreműködésével idén is elindult az a mérnökjelölteknek szóló kiegészítő betontechnológiai képzés, amelynek már-már hagyományos eleme a Duna-Dráva Cement Kft. üzemeibe történő látogatás.