Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

75 pár gyurgyalag költött Beremenden
Madárbarát munkahely
Zöld csemeteliget épült a sződligeti óvodásoknak
2015 július 15

75 pár gyurgyalag költött Beremenden

Idén rekord számú, 75 gyurgyalagpár költött a beremendi agyagbányában. A színpompás madarakat veszélyeztetett fajként tartják számon, ezért is igazi örömhír, hogy évről évre gyarapszik a számuk.
2015 június 19

Madárbarát munkahely

Madárodúk, itatók és etetők kihelyezésével vált méltóvá váci és beremendi gyárunk a Madárbarát Munkahely címre. A Váci Gyárban 2012 végén, Beremenden pedig 2013 áprilisában vehettük át az elismerést tanúsító emléktáblát a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől. Kollégáink belső kezdeményezésére pályáztuk meg a címet, hiszen gyáraink területén számos madárfaj él.
2015 június 10

Zöld csemeteliget épült a sződligeti óvodásoknak

Három projektet díjaztak idén Vácott és térségében a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatán. A Kisvác-Középvárosi Óvoda Csányi körúti tagóvodájában és a Váci Madách Imre Gimnáziumban még tartanak a beruházás munkálatai, a sződligeti Napközi Otthonos Óvodában azonban már át is adták a fejlesztéseket. A DDC másfél millió forintos támogatásából csemeteliget épült az óvodás gyerekeknek.