Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Madárbarát munkahely
Zöld csemeteliget épült a sződligeti óvodásoknak
Zöld Alternatíva Vetélkedő: a váci Boronkay György Gimnázium csapata bizonyult a legjobbnak
2015 június 19

Madárbarát munkahely

Madárodúk, itatók és etetők kihelyezésével vált méltóvá váci és beremendi gyárunk a Madárbarát Munkahely címre. A Váci Gyárban 2012 végén, Beremenden pedig 2013 áprilisában vehettük át az elismerést tanúsító emléktáblát a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől. Kollégáink belső kezdeményezésére pályáztuk meg a címet, hiszen gyáraink területén számos madárfaj él.
2015 június 10

Zöld csemeteliget épült a sződligeti óvodásoknak

Három projektet díjaztak idén Vácott és térségében a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatán. A Kisvác-Középvárosi Óvoda Csányi körúti tagóvodájában és a Váci Madách Imre Gimnáziumban még tartanak a beruházás munkálatai, a sződligeti Napközi Otthonos Óvodában azonban már át is adták a fejlesztéseket. A DDC másfél millió forintos támogatásából csemeteliget épült az óvodás gyerekeknek.
2015 május 29

Zöld Alternatíva Vetélkedő: a váci Boronkay György Gimnázium csapata bizonyult a legjobbnak

A cementgyárak korszerű technológiájának és a fenntartható gazdálkodásban vállalt szerepük bemutatására Zöld Alternatíva néven, csapatversenyt hirdetett a Duna-Dráva Cement Kft. A középiskolásoknak szóló vetélkedő során a résztvevők izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató feladatok segítségével tekinthettek a cementgyár kulisszái mögé.