Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Te kiállod a próbát?
A legjobb Zöld Megoldásokat idén is díjazta a DDC
Kötetlen beszélgetések - Szentlőrinci Lobbi Parti
2015 október 7

Te kiállod a próbát?

A BME Építőmérnöki Karán minden évben megszervezik a Szakmai Hetet, amelynek ma már hagyománnyá vált programja a beton próbakocka készítési verseny. A megmérettetés keretében a kar hallgatói próbára tehetik tudásukat és felkészültségüket – amihez egy 150 mm élhosszúságú kockát kell készíteniük saját betonreceptúra alapján, a rendelkezésre álló anyagokból. A cél, hogy 3 nap elteltével a betonkockák teljesítsék a szilárdságtesztet. Idén első alkalommal a Duna-Dráva Cement Kft. támogatta a versenyt.
2015 szeptember 23

A legjobb Zöld Megoldásokat idén is díjazta a DDC

Két váci és egy sződligeti projekt valósulhatott meg a DDC Zöld Megoldás-pályázatának keretében a Váci Cementgyár vonzáskörzetében. Az összesen 4,5 millió forintos támogatás a Kisvác-Középvárosi Óvoda Csányi körúti tagóvodában interaktív tanösvény kivitelezéséhez, a Madách Imre Gimnáziumban a tudatos energiafelhasználásra ösztönző zöld közösségi tér létesítéséhez, a sződligeti Napközi Otthonos Óvodában pedig csemeteliget kialakításához biztosított anyagi forrást.
2015 szeptember 21

Kötetlen beszélgetések - Szentlőrinci Lobbi Parti

Idén első alkalommal vett részt vállalatunk a zártkörű, baranyai térség vállalkozásai és vezetői számára rendezett Szentlőrinci Lobbi Partin. A DDC a több mint 100 éves beremendi cementgyár tulajdonosaként és a térség meghatározó gazdasági szereplőjeként képviseltette magát az eseményen. A kötetlen hangulatban telt rendezvényen vállalatunk elnök-vezérigazgatója, Szarkándi János is részt vett, aki elmondta, "A Magyar Termék védjegyes beremendi és váci cementek ismert és keresett anyagok a baranyai és a dél-dunántúli térségben is. A DDC kiemelt feladatának tekinti a meghatározó partnerekkel,...