Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

II. DDC Próbakocka Verseny
Betontrendek fesztivállal
Több százan vettek részt a DDC nyílt napjain
2016 október 17

II. DDC Próbakocka Verseny

A BME Építőmérnöki Karán minden évben megszervezik a Szakmai Hetet, amelynek ma már hagyománnyá vált programja a beton próbakocka készítési verseny. A megmérettetés keretében a kar hallgatói próbára tehetik tudásukat és felkészültségüket – amihez egy 150 mm élhosszúságú kockát kell készíteniük saját betonreceptúra alapján, a rendelkezésre álló anyagokból.
2016 október 5

Betontrendek fesztivállal

A beton iparág meghatározó hazai szereplőit összefogó szakmai szövetségek által szakmabelieknek, diákoknak, tervezőknek, kivitelezőknek, forgalmazóknak és érdeklődőknek szervezett Beton Fesztiválra 2016. szeptember 29-én került sor a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.
2016 szeptember 30

Több százan vettek részt a DDC nyílt napjain

A DDC 2016. szeptember 20-án a Váci, szeptember 27-én pedig a Beremendi Cementgyárban tartott családi nyílt napot. Mindkét rendezvényt hatalmas érdeklődés övezte, összesen több mint 400 ember volt kíváncsi a DDC cementgyártási technológiájára, valamint a kőfejtő bányákra.