Üdvözöljük a DDC honlapján!

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Cement

DDC Cement Üzletág.

Beton

DDC Beton Üzletág.

Kavics

DDC Kavics Üzletág.

Legfrissebb híreink

Madárdaltól Kneipp-túráig: csodakert Komlón
Madárbarát közösség Pécs szívében
Zöld közösségépítés Szokolyán
2017 június 1

Madárdaltól Kneipp-túráig: csodakert Komlón

Pécs és Beremend után a komlói Hunyadi utcai tagóvoda is madárbarát „Csodakerttel” gazdagodott. A létesítmény a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatának keretein belül valósult meg, célja a legkisebbek zöld szemléletmódjának kialakítása és az egészségük megőrzése.
2017 május 18

Madárbarát közösség Pécs szívében

Megnyitotta kapuit a Pécsi Éltes EGYMI madárbarát iskolakertje, amely a természet tapasztalat útján történő megismerésében segíti majd a diákokat. A speciális nevelési igényű gyermekek mellett a környező intézmények is használhatják majd a kertet.
2017 május 15

Zöld közösségépítés Szokolyán

Összegyűlt a falu apraja nagyja az elmúlt két hétvégén Szokolyán, amikor útjára indult a település „Életfa programja”. A legkisebbeket ünnepelték a környezetvédelmi program keretében, hiszen ettől az évtől kezdve a község minden újszülöttje szorosabban kötődik majd a településhez.

Zöld Megoldás-pályázat 2017

Idén is Zöld Megoldás-pályázat.