Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

Felelősen a jövő tehetségeiért
Zöld közösségi terek kicsiknek és nagyoknak
Partnerek a munkavédelemben is
2015 április 21

Felelősen a jövő tehetségeiért

„Genius Loci Díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” elismerésben részesült a Duna-Dráva Cement Kft. Vállalatunk Ifjúsági és Innovációs Alapítványán keresztül immár egy évtizede támogatja a cementgyárai közvetlen környezetében élő tehetséges diákokat.
2015 április 15

Zöld közösségi terek kicsiknek és nagyoknak

Első ütemébe ért a DDC Zöld Megoldás projektek megvalósulása Vácott. 2015-ben a váci térségben két óvoda és egy középiskola zöld közösségi tereinek kialakítását támogatja a cementgyártó vállalat.
2015 április 13

Partnerek a munkavédelemben is

Biztonságos munkahely – egészséges élet. Ez a mottója a DDC munkavédelmi filozófiájának, amely szerint nemcsak a dolgozók és a gyárak területére belépő vendégek biztonságára, hanem a partnerek munkavállalóinak baleset megelőzésére is kiemelt figyelmet fordít. A vállalat már a szerződéskötéstől kezdődően, a munkavédelem területén is támogatja kiemelt cementvásárló partnerét, a Semmelrock Kft-t.