Üdvözöljük a DDC honlapján

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Legfrissebb híreink

A legtehetségesebb diákokat idén is támogatja a DDC
Zöld szabadidő park épült Siklóson
Te kiállod a próbát?
2015 november 16

A legtehetségesebb diákokat idén is támogatja a DDC

A DDC hosszú távú stratégiájának egyik építőköve a szakmai utánpótlás, az ifjú tehetségek felkutatása és támogatása, karriercéljaik megvalósításában. Ennek eléréséhez a vállalat nemcsak az egyetemi és főiskolai szakirányú oktatásban vesz részt, hanem a Tehetség Ösztöndíj programmal már egészen a kezdetektől, általános és középiskolás kortól, segíti azokat a fiatalokat, akik kimagasló eredményeikkel a jövő fejlődésének zálogai lehetnek.
2015 október 16

Zöld szabadidő park épült Siklóson

Zöld közösségi tér és egészségmegőrző szabadidőpark valósulhatott meg idén Siklóson a Duna-Dráva Cement Kft. 1,5 millió forintos támogatásából. A DDC Zöld Megoldás-pályázat minden évben lehetőséget biztosít a települési környezet zöld fejlesztésére a közösségük felé elkötelezett non-profit szervezetek és oktatási intézmények számára.
2015 október 7

Te kiállod a próbát?

A BME Építőmérnöki Karán minden évben megszervezik a Szakmai Hetet, amelynek ma már hagyománnyá vált programja a beton próbakocka készítési verseny. A megmérettetés keretében a kar hallgatói próbára tehetik tudásukat és felkészültségüket – amihez egy 150 mm élhosszúságú kockát kell készíteniük saját betonreceptúra alapján, a rendelkezésre álló anyagokból. A cél, hogy 3 nap elteltével a betonkockák teljesítsék a szilárdságtesztet. Idén első alkalommal a Duna-Dráva Cement Kft. támogatta a versenyt.