Aktuális pályázati anyagok

DDC Zöld Megoldás-pályázat 2017/2018

 

A Duna-Dráva Cement Kft. 2011 őszén indította útjára a Zöld Megoldás-pályázatot azzal a céllal, hogy forrást biztosítson a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

A DDC idén is meghirdeti Zöld Megoldás-pályázatát, amellyel a vállalat a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatja területenként 3-3 millió forint értékben. A DDC a tavalyi évhez hasonlóan idén is kiterjeszti pályázatát a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással. A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő. A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében 2017. október 31-ig kell a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani a DDC felé.


ZÖLD MEGOLDÁS KONZULTÁCIÓK
A tájékoztató fórumok keretében segítséget és ötleteket adunk az érdeklődő, pályázni kívánó szervezetek részére, illetve válaszolunk a témával kapcsolatos kérdésekre. A konzultációkat az alábbi helyszíneken és időpontokban tartjuk:

VÁCI KONZULTÁCIÓ
2017. szeptember 26. 14:00 óra
Madách Imre Művelődési Központ, 4-es terem (Vác, Dr. Csányi László krt. 63.)

SIKLÓSI KONZULTÁCIÓ
2017. szeptember 27. 10:00 óra
Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpont (7800 Siklós, Köztársaság tér 8.)

PÉCSI KONZULTÁCIÓ
2017. szeptember 27. 13:00 óra
Hotel Arkadia, Pécs, Hunyadi János utca 1.


 

További információ

Guth Zoltán
Kommunikációs vezető
Duna-Dráva Cement Kft.
Tel: +36 27 51 1737
E-mail: guthz@duna-drava.hu