A Magyar Termék Nonprofit Kft. elismerésében részesült a DDC

Vállalatunk évek óta elkötelezett híve annak, hogy amikor csak lehetséges, a hazai termékek vásárlását részesítsük előnyben. Éppen ezért csatlakoztunk a #veddahazait kampányhoz is.

A 2021-es Agóra konferencia keretében osztották ki a Magyar Termék Nonprofit Kft. elismeréseit azon védjegyhasználók számára, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegy és a hazai áruk népszerűsítésért. 

Vállalatunk elkötelezettségét 2021-ben újabb elismeréssel jutalmazta a Magyar Termék Nonprofit Kft.; a védjegyek kiemelkedő belső kommunikációjáért járó díjat vehettük át.
A DDC mellett olyan neves vállalatok részesültek díjazásban, mint az Alföldi Tej Kft., a Detki Keksz Kft. és a Magyar Piszke Papír Kft., valamint sokan mások.

2015-óta védjegyhasználó a DDC

Társaságunk 2015-ben nyerte el a rangos Magyar és Hazai Termék védjegyhasználati jogát, amelyet még abban az évben a zsákos cementtermékek csomagolásán is feltűntettünk.

A védjegylicenc célja, hogy igazolja a termékek megbízhatóságát, jogszabályi megfelelőségét és tanúsított hazai eredetét. Minden megvásárolt Magyar Termék – legyen az élelmiszer, tisztítószer, vagy építőanyag – hazai munkahelyet teremt, támogatja a nemzetgazdaság fejlődését, valamint garancia arra, hogy ellenőrzött, minőségi termékről van szó.

A Magyar Termék védjeggyel ellátott termékek igazoltan a legjobb minőségű, kizárólag magyar alapanyagokból, magyar munkaerő segítségével, hazai gyárakban készülnek, míg a Hazai Termék minősítésű cementtermékeket 96,8 százalékban magyar alapanyagokból, magyar szakemberek munkája által gyártjuk.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

A Magyar Termék Nonprofit Kft. elismerése a DDC részére .

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője átadja a díjat Guth Zoltánnak, a DDC kommunikációs vezetőjének

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője átadja a díjat Guth Zoltánnak, a DDC kommunikációs vezetőjének.