ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.

Hazánk meghatározó építőanyag-gyártójaként folyamatosan cselekszünk egy élhető, fenntartható jövőért, a működésünkből fakadó kibocsátások csökkentéséért, valamint a ránk bízott természeti erőforrásokkal történő felelős gazdálkodásért.

Hiszünk abban, hogy a ma meghozott tudatos döntéseink a jelen társadalma mellett a jövő generációjának gazdasági, társadalmi és természeti környezetét és teljes értékű életét támogatják majd.

Folyamatosan lépéseket teszünk a környezet tehermentesítésének érdekében: közel két évtizede másodlagos tüzelőanyagokat alkalmazunk a cementgyártás során. Az alternatív tüzelőanyagok felhasználásával évről évre több ezer tonna fosszilis tüzelőanyagot váltunk ki, illetve ennyi már más célra fel nem használható hulladéktól tehermentesítjük környezetünket.

Napjainkban a digitalizáció az, amely teljesen átalakítja a gyártóvállalatok működését az egyes iparágakban. Lassan, de biztosan eljutunk az ipar 4.0 térnyeréséhez a hazai piacon is. Az elmúlt évek korszerűsítésének köszönhetően az automatizáció teljesen átalakította cementgyáraink folyamatait.

Fenntarthatósági Jelentés
Ipar 4.0 a cementiparban
Alternatív tüzelőanyagok