Építsd velünk karriered!

Cégcsoportunk jó alapot biztosít sikeres szakmai pályafutásod előkészítéséhez, kiépítéséhez!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) célja, hogy felfedezze és megszólítsa a tehetséges, szorgalmas és céltudatos fiatalokat. A kölcsönös együttműködés során olyan lehetőségeket kínálunk, melyek elősegítik a tanulók és hallgatók szakmai fejlődését, egyben bepillantást engednek a hétköznapi munka világába, segítve ezzel egy hosszabb távú elköteleződés lehetőségét.

A vállalat iránt érdeklődő fiatalok számára több területen nyitunk lehetőséget:

 

1. Szakmai gyakorlat, Diákmunka

Várjuk azon tanulók, hallgatók jelentkezését, akik az oktatásban szerzett tudásukat szeretnék vállalati környezetben is kipróbálni. Amennyiben szakmai gyakorlatod szeretnéd nálunk tölteni, vagy tanulmányaid alatt szeretnél valódi munkatapasztalatot szerezni, jelentkezz hozzánk! Egyaránt várjuk szakképző iskolák tanulóit, illetve felsőoktatásban részt vevő hallgatók jelentkezését az ország számos területéről.

 

2. GYAKORNOK program - Frissdiplomásoknak

Egy éves, pályakezdőknek szóló GYAKORNOK programunk lehetőséget ad az oktatásban szerzett tudásod kiegészítésére, kipróbálására. Ha szeretnél naprakész, használható szakmai tudást szerezni, karriered egy nagyvállalatnál építeni, jelentkezz hozzánk!GYAKORNOKI éved során lehetőséged lesz részt venni az adott szakterületen dolgozó kollégák munkájában, megismerni egyéb társterületeket, illetve beleláthatsz egy nagyvállalat működésébe. Közös célunk a fejlődés és a tudásátadás, mely érdekében a mindennapi feladatok mellett szakmai és személyes fejlődést biztosító képzéseket, tanfolyamokat szervezünk kollégáink számára.

Vélemények a GYAKORNOK programról (2019)

Vélemények a GYAKORNOK programról (2020)

 

3. Szakdologzat, Diplomamunka

Az érdeklődő, motivált hallgatók számára lehetőséget biztosítunk vállalatunknál szakdolgozat, diplomamunka elkészítésére. Felkészült, széleskörű és naprakész tudással rendelkező munkatársaink szakszerű segítséget tudnak nyújtani a kutatási téma kiválasztásában és a dolgozat elkészítésében.

Szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatókat az egyes területek korlátozott számban tudnak fogadni.

 

További információért, jelentkezésért írj a karrier@duna-drava.hu címre, hogy kollégáink felvehessék veled a kapcsolatot.
KBKA

"A DDC volt az első munkahelyem...

Az elején minden feladatba bele kellett tanulnom, és az ehhez szükséges időt és türelmet meg is kaptam a kollégáimtól. Szívesen jártam be dolgozni, nem fogtam fel tehernek az egyetem mellett sem, hiszen mindig meg tudtuk beszélni, ha az iskola miatt esetleg nem tudtam jelen lenni. A tanulmányaimat is segítette a nyári munka, mivel az egyetemen tanult elméleti anyagot a gyakorlatban is hasznosítani tudtam. Nagyon szerettem a DDC-nél dolgozni, mert egész idő alatt ugyanolyan csapattagnak éreztem magam, mint a többi kolléga. Még a csapatépítésen is részt vettem. Úgy gondolom, hogy nemcsak szakmai tudásban, hanem a munkához való hozzáállásban és a személyiségjegyekben is igen sokat fejlődtem az itt töltött idő alatt."

Fanni, 2018. Vác

Teljes interjú megtekintése