Építsd velünk karriered!

Építsd velünk karriered!

Cégcsoportunk jó alapot biztosít sikeres szakmai pályafutásod előkészítéséhez, kiépítéséhez!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) célja, hogy felfedezze és megszólítsa a tehetséges, szorgalmas és céltudatos fiatalokat. A kölcsönös együttműködés során olyan lehetőségeket kínálunk, melyek elősegítik a tanulók és hallgatók szakmai fejlődését, egyben bepillantást engednek a hétköznapi munka világába, segítve ezzel egy hosszabb távú elköteleződés lehetőségét.

A vállalat iránt érdeklődő fiatalok számára több területen nyitunk lehetőséget:

1. Felsőfokú duális képzés

Duális képzés a DDC-nél
 

A gyakorlatorientált képzés során a hallgatók korszerű gyártási körülmények között bővíthetik egyetemi ismereteiket, miközben tapasztalt munkatársaink segítik szakmai fejlődésüket. A program időtartama alatt projektmunkákban vesznek részt különböző üzemi területeken, gyakorlati tudást szereznek, bizonyíthatják rátermettségüket, valamint hallgatói munkaszerződést kötünk velük és havi juttatásban részesülnek.

Partner intézményeink:

Dunaújvárosi Egyetem

 • Gépészmérnök
 • Anyagmérnök
 • Műszaki menedzser
 • Gazdálkodás menedzsment
 • Mérnökinformatikus

Budapesti Gazdasági Egyetem

 • Pénzügy és számvitel alapképzés
 • Gazdálkodási és menedzsment alapképzés

Óbudai Egyetem

 • Gépészmérnöki alapszak
 • Mechatronikai mérnöki alapszak
 • Biztonságtechnikai mérnöki alapszak
 • Biztonságtechnikai mérnöki mesterszak

Használd ki a képzési forma szakmai előnyeit, és küldd el jelentkezésed a karrier@duna-drava.hu email címre!

2. Szakmai gyakorlat, Diákmunka

Diákmunka a DDC-nél
 

Várjuk azon tanulók, hallgatók jelentkezését, akik az oktatásban szerzett tudásukat szeretnék vállalati környezetben is kipróbálni. Amennyiben szakmai gyakorlatod szeretnéd nálunk tölteni, vagy tanulmányaid alatt szeretnél valódi munkatapasztalatot szerezni, jelentkezz hozzánk! Egyaránt várjuk szakképző iskolák tanulóit, illetve felsőoktatásban részt vevő hallgatók jelentkezését az ország számos területéről.

 

3. GYAKORNOK program - Frissdiplomásoknak

Gyakornok program a DDC-nél
 

Egy éves, pályakezdőknek szóló GYAKORNOK programunk lehetőséget ad az oktatásban szerzett tudásod kiegészítésére, kipróbálására. Ha szeretnél naprakész, használható szakmai tudást szerezni, karriered egy nagyvállalatnál építeni, jelentkezz hozzánk! GYAKORNOKI éved során lehetőséged lesz részt venni az adott szakterületen dolgozó kollégák munkájában, megismerni egyéb társterületeket, illetve beleláthatsz egy nagyvállalat működésébe. Közös célunk a fejlődés és a tudásátadás, mely érdekében a mindennapi feladatok mellett szakmai és személyes fejlődést biztosító képzéseket, tanfolyamokat szervezünk kollégáink számára.

Vélemények a GYAKORNOK programról (2020)

 

4. Szakdologzat, Diplomamunka

Szakdolgozat, diplomamunka a DDC-nél
 

Az érdeklődő, motivált hallgatók számára lehetőséget biztosítunk vállalatunknál szakdolgozat, diplomamunka elkészítésére. Felkészült, széleskörű és naprakész tudással rendelkező munkatársaink szakszerű segítséget tudnak nyújtani a kutatási téma kiválasztásában és a dolgozat elkészítésében.

Szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatókat az egyes területek korlátozott számban tudnak fogadni.

 

További információért, jelentkezésért írj a karrier@duna-drava.hu címre, hogy kollégáink felvehessék veled a kapcsolatot.
Duális képzés
Vállalatunk jó alapot biztosít a sikeres szakmai pályafutás előkészítésében és annak kiépítésében, amelyet több évtizedes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező kollégák támogatnak!

Olvasd el fiatal kollégáinkkal készült interjúnkat és ismerd meg, hogyan kerültek kapcsolatba a DDC-vel, illetve mit tanácsolnak azoknak, akik jelenleg gyakorlati helyet, vagy friss diplomával munkát keresnek.

Tovább az interjúra