Üdvözöljük a DDC honlapján!

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Építkezési tanácsok otthonra

Hogyan építsem?.

Törzsgárda történetek

Törzsgárda történetek.

Cement

DDC Cement Üzletág.

Beton

DDC Beton Üzletág.

Kavics

DDC Kavics Üzletág.

Legfrissebb híreink

7 milliárd forintos modernizáció valósult meg a Váci Cementgyárban
Szövetség alakult a fenntartható építkezésért
Környezetvédelemből ötös!
2018 május 22

7 milliárd forintos modernizáció valósult meg a Váci Cementgyárban

Újabb lépést tett vállalatunk a fenntarthatósági célok eléréséért. A nemrég véget ért környezetvédelmi beruházást ünnepélyes keretek között avatták fel a Váci Cementgyárban. A projektnek köszönhetően a régió lakóinak életminősége is javulni fog.
2018 május 4

Szövetség alakult a fenntartható építkezésért

A HeidelbergCement és további nyolc vezető építőipari vállalat életre hívta a Global Cement & Concrete Association-t (GCCA). A társulás célja, hogy erősítse az ágazat hozzájárulását a fenntartható építkezéshez és ösztönözze a folyamatos innovációt.
2018 május 2

Környezetvédelemből ötös!

Végy egy csoport elszánt diákot, egy jó adag izgalmas feladványt és egy csipetnyi humort! A Beremendi Cementgyárban ismét egy rendhagyó környezetvédelmi vetélkedőt szerveztünk. Negyedszer rendeztük meg április 27-én a Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Napot, amely egy saját fejlesztésű, több fordulós, kreatív verseny középiskolások számára. Az elmúlt évben váci tanulók ismerhették meg az éppen modernizáció alatt álló cementgyárat, most a Beremend és környékén élő diákokon volt a sor. A Beremendi Cementgyárban rendezett döntőig izgalmas és...

DDC magazin

DDC magazin 2017.

Referenciák

Megyeri híd.
Visszaszerezzük a  beton hírnevét!