Üdvözöljük a DDC honlapján!

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.
 

Építkezési tanácsok otthonra

Hogyan építsem?.

Törzsgárda történetek

Törzsgárda történetek.

Cement

DDC Cement Üzletág.

Beton

DDC Beton Üzletág.

Kavics

DDC Kavics Üzletág.

Legfrissebb híreink

A biztonság mindenek felett!
A Váci Óvodák a leg(inter)aktívabbak között!
Környezetvédelmi beruházás eredményét nézhették meg nyílt napunk résztvevői
2018 június 14

A biztonság mindenek felett!

Magyarország meghatározó építőanyag-gyártójaként elsődleges célunknak tekintjük a biztonságos munkakörülmények és a munkahelyi balesetektől mentes mindennapok megteremtését. Annak érdekében, hogy ezeknek a célkitűzéseknek megfeleljünk, csatlakoztunk a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű partnerségi programhoz.
2018 június 8

A Váci Óvodák a leg(inter)aktívabbak között!

Vállalatunk 2011-ben életre hívta a Zöld Megoldás-pályázatot, amelynek keretein belül idén újabb 6 „zöld” ötlet valósul meg. A két váci nyertes június 8-án ünnepélyes keretek között adta át a projekteket, amelyeknek köszönhetően mindkét óvoda növendékei fejlett, környezetbarát közegben nevelkedhetnek. 2018-ban a Deákvári Óvoda Újhegyi úti és a Diófa úti tagóvodájának pályázata valósulhatott meg. Míg az előbbi intézményben egy...
2018 május 24

Környezetvédelmi beruházás eredményét nézhették meg nyílt napunk résztvevői

Évek óta töretlen a népszerűsége; idén is több száz látogató vett részt a Duna-Dráva Cement Kft. Váci Gyárának nyílt napján. Az interaktív gyár- és bányalátogatás mellett a frissen átadott környezetvédelmi beruházás eredményét is az elsők közt láthatták a résztvevők.

DDC magazin

DDC magazin 2017.

Referenciák

Megyeri híd.

Beton.hu

Visszaszerezzük a  beton hírnevét!