Tagságok, együttműködések

Tevékenységeinket számos szervezettel együttműködésben végezzük, amelyek köre több évtizedes működésünk során folyamatosan bővül.


CeMBeton

Hosszú évek óta tagjai vagyunk a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetségnek (CeMBeton), amelynek feladata a betonépítészet támogatása és a betonból készült építmények iránti bizalom növelése.

Részletek

CSR Hungary védjegy

Vállalatunk  felelős és fenntartható munkáltatói törekvéseit a CSR Hungary versenyen a szakmai zsűri a „Legjobb CSR programért” kategóriadíjjal és a Magyar Üzleti Felelősség Díjjal jutalmazta!

Részletek

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK)

Német tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalatként csatlakoztunk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarához is, amely mintegy 900 taggal rendelkezik a gazdaság szinte minden területéről. A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése és támogatása. Ennek során professzionális szolgáltatásokat nyújt, gazdasági vonatkozású információkat kínál, a kapcsolatépítés számos lehetőségét és formáját teremti meg, és képviseli tagjai érdekeit.

Részletek

Habitat for Humanity Magyarország

A Habitat for Humanity Magyarország több mint húsz éve azon dolgozik, hogy országunkban is minden ember egészséges, megfizethető, méltó otthonban élhessen. Az elmúlt években több közös projektet indítottunk a szervezettel, amelynek keretében családi házak felújításához biztosítottuk termékeinket.

Részletek

KBKA

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) célja a magyar társadalom környezeti és fenntarthatósági problémákkal szembeni érzékenységének növelése, valamint a helyi közösségek bevonása ezek megoldására. Az alapítvány gyakornoki programján keresztül vállalatunk is évek óta fogad hallgatókat, hozzájárulva ezzel tanulmányaik támogatásához.

Részletek

KSZGYSZ

Tagjai vagyunk a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártó Szövetségének (KSZGYSZ), hogy együttes erővel tegyünk egy fenntarthatóbb jövőért. A Szövetség évente számos konferenciát és egyéb tájékoztató rendezvényt szervez a szakmai információk, aktualitások széleskörű terjesztése érdekében.

Részletek

Magyar Bányászati Szövetség (MBSZ)

Az MBSZ feladata, hogy a bányászat valamennyi alágazatát - országos hatáskörrel - reprezentálja és képviselje, valamint az, hogy az ágazatban működő vállalkozások működését segítse és támogassa.

Részletek

Magyar Betonburkolat Egyesület

Az egyesület célja, hogy megfelelő figyelmet biztosítson a betonburkolatoknak a közlekedési, ipari, környezetvédelmi, valamint vízépítési infrastruktúrák terén. Emellett pedig közreműködnek a betonburkolatok építési, üzemeltetési és fenntartási szabályzatainak karbantartásában, valamint az új szabályok létrehozásában is.

Részletek

Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE)

Az ÉKE céljának tekinti az építőanyag-kereskedelem szereplőinek képviseletét, valamint a szakmai színvonalának a növelését. Támogatja a minőségi és környezettudatos fogyasztói termékválasztást, egyúttal fellépve a piacromboló jelenségekkel szemben.

Részletek

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Az MKIK alapvető feladata a kis- és középvállalatok, valamint a magyar vállalkozók érdekképviselete, emellett pedig a gazdasági érdekvédelmi szervezet megújítása.
Nemzetközi téren céljuk a hazai vállalkozói kör segítése, valamint együttműködési lehetőségek kialakítása a szomszédos országokkal.

Részletek

Magyar Marketing Szövetség Zöld Tagozat

A Magyar Marketing Szövetség szervezésében megalakult Zöld Tagozathoz vállalatunk is örömmel csatlakozott. Célunk, hogy a marketing szakemberek figyelmét felhívjuk a fenntarthatóságra és a környezeti hatásokra, egy fenntarthatóbb jövő kialakítására.
Az alapítói pozíció mellett vállalatunk kommunikációs vezetője, Guth Zoltán alelnöki szerepet is betölt a Zöld Tagozatban.

Részletek

Magyar Termék Nonprofit Kft.

Társaságunk magyar gyártóként rendszeresen csatlakozik a Magyar Termék Nonprofit Kft. kezdeményezéseihez, hiszen számunkra is kulcsfontosságú a munkahelyek védelme és a magyar gazdaság növekedésének fenntartása.
A 2015 tavaszától forgalmazott zsákcsomagolásokon is észrevehetőek a Magyar és Hazai Termék logók.

Részletek

Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy minden munkavállalónk számára megteremtsük az egészséges és biztonságos munkakörnyezetet. Éppen ezért csatlakoztunk a „Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülethez”, amely a biztonságos, egészséges munkakörnyezet kialakítását tűzte ki célul. 

Részletek

Munkavédelmi Hatóság

A Pénzügyminisztérium által kiállított tanúsítvány igazolja, hogy a DDC is felvételt nyert az „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű programba, amelynek célja a munkavállalók garanciális jogának, valamint a tisztességes vállalkozások elismerésének biztosítása.

Részletek

„Nefeledd” Munkavédelmi Klub

Vállalatunk is csatlakozott a Nefeledd Munkavédelmi Klubhoz, amelynek fő célja a résztvevők gyakorlatban alkalmazható szakmai tudásának fejlesztése és az új szakmai kapcsolatok létrehozása.

Részletek

Nemzetközi Betonszövetség (fib)

A Nemzetközi Betonszövetség legfőbb célkitűzése a vasbeton szerkezetek műszaki, gazdasági, és esztétikai, valamint környezetvédelmi színvonalának növelése. Mindezt a kutatási és alkalmazási eredmények nemzetközi szintű elemzése révén kívánják elérni.

Részletek

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A PBKIK elkötelezett Baranya megye gazdasága és az ott működő vállalkozások fejlesztése iránt. Üzleti közösséget épít, amelybe folyamatosan várja azokat a vállalkozásokat, amelyek szeretnének a megye gazdasági életének és jövőjének aktív tagjai lenni.

Részletek

Rotary Club Pécs (Rotary Advent)

A Pécsi Rotary Club a társadalmi szolidaritás elősegítését küldetésének tekintve, az adventi időszakban 24 általános vagy középiskolás diák karácsonyát igyekszik megszépíteni programjával.
Vállalatunk minden évben csatlakozik a Rotary Club adventi kezdeményezéséhez, ezzel is segítve és szorgalmas és tehetséges fiatal szakmai életútját.

Részletek

Siklósi Vár – fő támogató

Évek óta elkötelezetten támogatjuk Baranya megye kulturális központját, a Siklósi Várat, hogy együttes erővel aktívan dolgozzunk a térség kulturális életének színesítésén és fellendítésén. 

Részletek

Váci Madách Imre Művelődési Központ

A Váci Madách Imre Művelődési Központtal hosszú évek óta partnerségben állunk. 2023-ban a Váci Cementgyár 60 éves jubileuma alkalmából egy kiállítással készülünk a művelődési központban, hogy a térség minden lakója megismerhesse közelebbről a cementgyárat és annak történetét.

Részletek