A DDC üzleti egységei

Cement Üzletág

A Duna-Dráva Cement Kft. Magyarország meghatározó cementipari társasága. Évi 2,5 millió tonnás cementgyártó kapacitás mellett, éves konszolidált árbevétele 2016-ban meghaladta a 44 milliárd forintot, mintegy ötszáz munkatársa van. Termékeinek, illetve műszaki tanácsadási szolgáltatásának magas minőségével, korszerű, környezettudatos és innovatív gyártási technológiáival a magyarországi piacon az európai cementgyártás élvonalát képviseli. Jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott.

Beton Üzletág

A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletága a vállalat transzportbeton-gyártó egységeként, széles termékpalettát kínálva, az elvárható legmagasabb színvonalon szolgálja ki vevőit az ország bármely pontjáról is legyen szó. A szokványos, illetve különleges, például szulfátálló, vízzáró vagy éppen kopásálló betontípusok modern, a kor kihívásainak teljes mértékben megfelelő betonüzemekben, a legkorszerűbb vezérlési technika használata mellett kerülnek előállításra. Az üzletág a DDC jóvoltából erős alapokon nyugvó, biztos háttérrel rendelkezik, ahol a transzportbeton gyártás mellett a helyszínre szállítás és a betonpumpával történő továbbítás is a szolgáltatások közé tartozik.

Kavics Üzletág

A Duna Dráva Cement Kft. Kavics Üzletága korunk kihívásainak maximális mértékben megfelelő bányáiban és telephelyein, a legkorszerűbb munkagépekkel, az elérhető legjobb technológiával végzi a kavics kitermelését, illetve feldolgozását. A DDC nyújtotta biztos háttér lehetővé teszi az üzletág számára a napi munkavégzés és az értékesítési tevékenység során vevőink kiszolgálásának állandó, egyenletes és megbízható minőségét. Társaságunk jelenleg 6 telephelyet üzemeltet Észak- és Közép-Magyarország területén, ahonnan mosott, osztályozott kaviccsal és homokkal szolgálja ki ügyfeleit.

Beton Technológia Centrum Kft.

A Beton Technológia Centrum Kft. adalékanyag-, frissbeton- és megszilárdult betonvizsgálatokat végez építőipari kivitelező cégek, betonüzemek részére. Akkreditált laboratóriumai Budapesten, Dunaújvárosban és Debrecenben találhatóak.