A DDC üzleti egységei

Cementüzletág

A Duna-Dráva Cement Kft. Magyarország egyik meghatározó cementipari társasága. Termékeinek, illetve műszaki tanácsadási szolgáltatásának magas minőségével, korszerű, környezettudatos és innovatív gyártási technológiáival a magyarországi piacon az európai cementgyártás élvonalát képviseli. Jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott.

Betonüzletág

A Duna-Dráva Cement Kft. Betonüzletága a vállalat transzportbeton-gyártó egységeként, széles termékpalettát kínálva, az elvárható legmagasabb színvonalon szolgálja ki vevőit az ország bármely pontjáról is legyen szó. A szokványos, illetve különleges, például szulfátálló, vízzáró vagy éppen kopásálló betontípusok modern, a kor kihívásainak teljes mértékben megfelelő betonüzemekben, a legkorszerűbb vezérlési technika használata mellett kerülnek előállításra. Az üzletág a DDC jóvoltából erős alapokon nyugvó, biztos háttérrel rendelkezik, ahol a transzportbeton gyártás mellett a helyszínre szállítás és a betonpumpával történő továbbítás is a szolgáltatások közé tartozik.

Kavicsüzletág

A Duna Dráva Cement Kft. Kavicsüzletága korunk kihívásainak maximális mértékben megfelelő bányáiban és telephelyein, a legkorszerűbb munkagépekkel, az elérhető legjobb technológiával végzi a kavics kitermelését, illetve feldolgozását. A DDC nyújtotta biztos háttér lehetővé teszi az üzletág számára a napi munkavégzés és az értékesítési tevékenység során vevőink kiszolgálásának állandó, egyenletes és megbízható minőségét. Társaságunk több telephelyet üzemeltet Észak- és Közép-Magyarország területén, ahonnan mosott, osztályozott kaviccsal és homokkal szolgálja ki ügyfeleit.

Beton Technológia Centrum Kft.

A Beton Technológia Centrum Kft. adalékanyag-, frissbeton- és megszilárdult betonvizsgálatokat végez építőipari kivitelező cégek, betonüzemek részére. Akkreditált laboratóriumai Budapesten, Dunaújvárosban és Debrecenben találhatóak.

Térkőgyártás

Vállalatunk tevékenységi köre az elmúlt évek akvizíciós folyamatainak eredményeként 2019-ben egy új üzleti egységgel, térkőgyártással is bővült. Az A Beton-Viacolor Térkő Zrt. a térkőgyártás területén szerzett több mint 25 évnyi tapasztalattal, négy üzemében, folyamatosan követve a legújabb építészeti trendeket alkotja meg egyedi, kiváló minőségű termékekből álló kínálatát.