Állásajánlatok

A Duna-Dráva Cement Kft. a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan keresi a hozzáértő, szakmájukban megbízható teljesítménnyel rendelkező munkatársakat, annak érdekében, hogy a vállalati működés a leghatékonyabb módon, mégis kellemes munkakörnyezetben történhessen. Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy a munkavállalók szívesen dolgozzanak a cégnél, valamint az is, hogy a DDC-re, mint családbarát munkahelyre és felelős, fenntartható célokat képviselő vállalatra tekintsenek. A felelős munkáltatói törekvéseinket 2021-ben „az Év Felelős Foglalkoztatója" és „Családbarát Vállalat” címmel is elismerték.

Amennyiben a jelenleg meghirdetett pozíciók között nem talál Önnek megfelelőt, de szeretné benyújtani pályázatát HR adatbázisunkba, űrlapunk kitöltésével elküldheti jelentkezését részünkre.

Tovább a pályázati űrlapra

Alábbi keresőnkben háromféle módon kereshet állást: Kategória, Belépési szint, vagy Szerződés szerint. Az oldal alján elhelyezkedő találati lista az adott keresési feltételek megadását követően automatikusan frissül. Az alaphelyzet gombra kattintva törölheti a korábban Ön által megadott szűkítési feltételeket. Ezt követően a találati listában a rendszerünkben szereplő összes állásajánlat újból megjelenítésre kerül.

 

Mit érdemes tudni rólunk?
Béren felüli juttatások
Ismerje meg munkaköreinket