Kisfilmek

Hogyan készül a beton?
Társadalmi Felelősségvállalás
DDC Családi- és Sportnap
Modernizáció Beremenden
Vállalatunk, a Duna-Dráva Cement Kft. Magyarországon, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítja elő cementtermékeit, aminek köszönhetően 2014 őszén 7 termékünk megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementünk pedig a Hazai Termék minősítést. A védjeggyel ellátott termékek vásárlásával nemcsak munkahelyeket teremthetünk, de segíthetjük nemzetgazdaságunk fejlődését is. A nemrég elnyert védjegyhasználati jog alkalmazása egyben garancia az ellenőrzött, minőségi termékek vásárlására is.
Termékeink védjegyeket kaptak
Hogyan készül a cement?
110 éves cementgyártás
Zöld Megoldás-pályázat
Tehetség ösztöndíjprogram
A Duna-Dráva Cement Kft. 2016. szeptember 20-án a Váci, szeptember 27-én pedig a Beremendi Cementgyárban tartott családi nyílt napot. Mindkét rendezvényt hatalmas érdeklődés övezte, összesen több mint 400 ember volt kíváncsi a DDC cementgyártási technológiájára, valamint a kőfejtő bányákra.
Nyílt Nap a Váci Gyárban
Zöld ipar
Modernizáció Vácott
A Kálvária-domb megújulása
A cementgyárak korszerű technológiájának és a fenntartható gazdálkodásban vállalt szerepük bemutatására Zöld Alternatíva néven, csapatversenyt hirdetett a Duna-Dráva Cement Kft. A középiskolásoknak szóló vetélkedő során a résztvevők izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató feladatok segítségével tekinthettek a cementgyár kulisszái mögé. A május 28-án megrendezett döntőn a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium diákjai bizonyultak a legjobbnak, és értékes nyereményekkel térhettek …
Zöld Alternatíva vetélkedő
Nyílt Nap Beremenden