Cementgyártás a Discovery Channel műsorán

A Discovery Channel hazai gyártású, ismeretterjesztő műsora a "Made in Gyetván Csabával" bemutatja, hogyan készülnek azok a termékek, tárgyak, amelyek hétköznapi életünk során körülvesznek minket. A 2020 novemberében elindult második évadban az is kiderül, hogyan készül a cement vállalatunknál.

A 2020 szeptemberében forgatott dokumentumfilmből közelebbről is megismerhetik a különböző gyártási folyamatokat, láthatják Sejcei mészkőbányánkat, a különböző gyártási egységeinket és azt is, hogy miként zajlik a napi termelés a bányában és a cementgyárban. 

A videó laikus és szakmabeli nézők számára is számos érdekességgel szolgál, emellett hiánypótló alkotás a magyar dokumentumfilmek világában.

Hogyan készül a cement?

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.