Jogi nyilatkozat

A Duna-Dráva Cement Kft. weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Duna-Dráva Cement Kft. jogosult.

A Duna-Dráva Cement Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Duna-Dráva Cement Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

A Duna-Dráva Cement Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a Duna-Dráva Cement Kft. felelősséget nem vállal.

A Duna-Dráva Cement Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Duna-Dráva Cement Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. 

Amennyiben weboldalaink más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen külső oldalakon megjelenő tartalmak szerkesztésére és közzétételére ráhatásunk nincsen, ezért azok jogszerűségéért, hitelességéért, vagy teljességéért felelősséget nem vállalunk. Az ilyen jellegű tartalmaktól a Duna-Dráva Cement Kft. egyértelműen elhatárolódik. Javasoljuk egyben a külső, harmadik fél által üzemeltetett weboldalak saját felhasználási feltételeinek, adatvédelmi nyilatkozatainak és impresszumainak tanulmányozását és megismerését.


© Duna-Dráva Cement Kft., Vác. Minden jog fenntartva.