A Váci Cementgyárban 2016 májusától 2018 áprilisáig egy közel 7 milliárd forintos környezetvédelmi beruházás valósult meg. 

A Váci Cementgyár modernizációja

Egy közel 7 milliárd forintos környezetvédelmi beruházás valósult meg a Duna-Dráva Cement Kft. Váci Cementgyárában, amelynek célja a porkibocsátás minimális szintre csökkentése. A modernizáció hozzájárul az üzembiztonság növekedéséhez, ezáltal a továbbra is fenntartható cementgyártáshoz, illetve a következő évtizedekre is biztosítja, hogy megbízható és stabil munkáltatóként legyünk jelen a térségben.

2018. május 18-án Fördős Attila Vác Város polgármestere és Szarkándi János a Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatója ünnepélyes átadó keretében avatták fel a modernizált cementgyárat.

Alábbi videónkban megtekintheti a teljes projekt megvalósulását:

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.