Díjazták a DDC felelős munkáltatói és fenntarthatósági törekvéseit

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy a munkatársaink szívesen dolgozzanak nálunk, valamint az is, hogy a DDC-re, mint családbarát munkahelyre és felelős, fenntartható célokat képviselő vállalatra tekintsenek. Vállalatunk felelős munkáltatói törekvéseit most szakmai díjakkal is elismerték.

Felelős foglalkoztatóként is kitűnik

Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg "Az Év Felelős Foglalkoztatója" pályázatát, amelynek célja azon hazai munkáltatók elismerése, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel. 

Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021 nagyvállalati kategória győztese a Duna-Dráva Cement Kft. lett.

A család a legfontosabb

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során, és ezeket a munkatársak igényei szerint alakítják.

Az Év Családbarát Vállalata fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet, idén 39 vállalat, többek között a DDC számára is. A cím nem jár automatikusan, minden esetben tiszteletre méltó eredmények állnak a háttérben.

Fenntartható cégfilozófia

A fenntarthatóság és a környezettudatosság napjainkban egyre inkább áthatja a társadalmi szférát és az üzleti életet egyaránt. A felelős és fenntartható célokat képviselő vállalatok egyre hangsúlyosabban jelennek meg világszerte.

A PPH Media 2021-ben, második alkalommal hirdette meg a DoingGood - CSR Award-ot, hogy felhívják a figyelmet a cégek társadalmi felelősségvállalásának fontosságára, és hogy a vállalatok megoszthassák kampányaik tapasztalatait, inspirálva ezzel másokat is.

A Duna-Dráva Cement Kft. az „integrált CSR projektek” témában benyújtott pályázatával különleges, „special mention” helyezést ért el! Az elismerés alátámasztja, hogy vállalatunk évtizedek óta kiemelten kezeli a fenntarthatóság és a környezettudatosság kérdését. 

Az elmúlt években számos elismerésben részesültünk már, amelyek honlapunkon megtekinthetőek.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Az év felelős foglalkoztatója.

Családbarát Vállalat.

DDC Családi Nap.

Doing Good CSR Díj.