Emelt összeggel támogatjuk a tehetséges diákokat

Vállalatunk mindig is kiemelt helyen kezelte a fiatal tehetségek támogatását; a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram keretében több mint 1.300 diákot részesítettünk ösztöndíjban az elmúlt évek során.

A hagyomány- és értékteremtő program keretében számos diák mutatta meg a szorgalmát és az elhivatottságát egy adott terület iránt. A 2021/22-es tanévtől kezdve különdíjban is részesítjük azokat a tanulókat, akik kimagasló tehetséget nyújtanak tanulmányi, sport vagy éppen művészeti területen. Azokat a fiatalokat, akiknek tehetségét nemzetközi szinten is elismerik!

Az idei tanévben 5 fő részesül emelt összegű támogatásban; Vácról 1 középiskolás diák, míg a beremendi régióból 2 általános és 2 középiskolás tanuló számára biztosítjuk a magasabb értékű ösztöndíjat.

A támogatottak között megtalálható példamutató és kiemelkedő tanuló, kiváló úszó és olyan, aki a hegedűt használja mesteri fokon. Emellett a művészetekben is jeleskednek; van, aki a különleges, térképrajzolásban találta meg az elhivatottságát. 

Az átadott, különleges díjakat Kovács Ferenc, siklósi festőművész közreműködésével készítették el helyi művészek.

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítvány munkájának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vácon a 2005/2006-os, Beremenden pedig a 2010/2011-es tanévtől kezdődően vállalatunk már összesen több mint 105 millió forinttal támogatott 1.300 tehetséges tanulót.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország
"Duna-Dráva a Tehetségekért" ösztöndíjprogram számokban

"Duna-Dráva a Tehetségekért" ösztöndíjprogram számokban.