Négylábú kedvenceknek segítettünk

Vállalatunk számára mindig is fontos volt, hogy támogassuk a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő helyi közösségeket és szervezeteket, mindezt kollégáink aktív közreműködésével.

Örömmel állunk minden olyan kezdeményezés mellé, amellyel a környezetünkben élők számára értékeket teremthetünk. Aktuális lehetőségeinkhez mérten támogatjuk a helyi közösségeket termék- és pénzadományokkal, emellett személyes jelenlétet is biztosítunk egy-egy kezdeményezés megvalósításához. 
Ilyen volt a Szent Ferenc Állatotthon által meghirdetett felhívás is, amelynek keretében 2022 februárjában a DDC szuperhősei betonalapot készítettek a menhely új kennelei alá,  ezzel is elősegítve, hogy komfortosabb és higiénikusabb körülmények között tölthessék az otthon védencei az átmeneti időt az álomgazdi érkezésig.

Munkatársaink eddig összesen 72 órányi önkéntes munkával támogatták ezt a projektet, amely idő alatt tereprendezésben és zsaluzásban segítették a menhely üzemeltetőit.

Az önkéntes nap remek hangulatban telt, mindenki kivette a részét a munkából. Azok a kollégáink, akik nem tudtak részt venni az eseményen, állateledel, plüss és takaró adományokkal segítették a menhelyet, annak lakóit.

A kezdeti munkálatok várhatóan 2022 márciusában folytatódnak.
 

Szent Ferenc állatotthon segítése.