Emlékéremmel jutalmazta a Siklósi Önkormányzat a DDC-t

A Siklósi Önkormányzat képviselőtestülete 2022-ben úgy döntött, hogy a Batthyány Kázmér Emlékérmet a vállalatunk Beremendi Cementgyárának adományozza az évek óta tartó együttműködés jegyében.

A képviselőtestület közel harminc éve, 1996 óta minden évben kitünteti azokat a magánszemélyeket, közösségeket és cégeket, akik a városért, és annak lakóiért kiemelkedő szerepet vállalnak.

Idén március 31-én, Siklós várossá nyilvánítása 45. évfordulójának előestéjén adták át a DDC képviselőinek - Szarkándi János elnök-vezérigazgatónak és Guth Zoltán kommunikációs vezetőnek - a Batthyány Kázmér Emlékérmet a Siklósi Vár Lovagtermében.

A DDC szerepvállalása Baranyában

Az építőanyag-ipari vállalat Baranya megye meghatározó gazdasági szereplőjeként hosszú évek óta aktívan támogatja - számos projekt keretében - a régiót, köztük Siklós városát is. A Beremendi Gyárban dolgozó munkatársak többsége a környékbeli településeken él, ez is erősíti a DDC helyi közösségek támogatására irányuló törekvéseit. 

Kulturális élet fellendítése

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy a városban megtalálható sport és kulturális intézmények fellendítésében is támogatást nyújtson. 

Éppen ezért a Siklósi Várhoz a DDC több fronton is kapcsolódik; a vár fő támogatója immár évek óta, legyen szó termék vagy szponzorációs adományról. 

A Siklósi Szalon is évek óta kiemelt támogatásban részesül a vállalat jóvoltából. Sőt, 2022-ben a DDC a Tehetségekért ösztöndíjprogram keretében átadott, különleges díjakat Kovács Ferenc, siklósi festőművész közreműködésével készítették el helyi művészek

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Batthány Kázmér Emlékérem.

Batthány Kázmér Emlékérem.

Batthány Kázmér Emlékérem.