Ismét fókuszban a legszínvonalasabb beton megoldások

Idén immáron hetedik alkalommal hirdették meg a „Minden építés alapja” pályázatot, amely 2015-ben hagyományteremtő céllal jött létre.

A Beton.hu felhívására idén elsősorban olyan egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni és bemutatni a betonban rejlő sokszínűséget és lehetőséget. Olyan munkákat várnak, amelyek a betonhoz és alapanyagaihoz, valamint a technológiához kapcsolódnak. Emellett pedig kiemelik a beton innovatív felhasználását. Sőt, a körforgásos gazdaság kihívásaira adott válaszokat és megoldásokat különdíjban részesítik.

Az elmúlt évek sikeres és magas színvonalú pályaművei megerősítették a tényt a szervezőkben, hogy szükség van a pályázat ismételt kiírására.

Pályázni az alábbi 3 kategóriában lehet:
•    Betonépítés, építészet
•    Anyag és előállítási technológia
•    Innovatív alkalmazás

A „Minden építés alapja 2022” pályázat pénzdíjazású, amely a meghirdetett kategóriák első három helyezettje, továbbá különdíjban részesülő pályázók között oszlik meg.

A pályázat beadási határideje: 2022. június 30. 24:00

A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

2021-es év nyertes pályázatai

További információ és a pályázatok benyújtása

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Beton pályázat 2022.