Játszva is lehet tanulni!

Elindult a jelentkezés a Zöld Alternatíva Vetélkedőre

A környezetvédelemnek számtalan formája van; a szelektív hulladékgyűjtéstől kezdve az energiatakarékos eszközök használatán át, egészen az autómentes közlekedésig. 
A környezettudatosságot nem lehet elég korán elkezdeni! Éppen ezért 2022-ben is megrendezzük a Zöld Alternatíva Vetélkedőt a középiskolás diákok és tanáraik számára, hogy tovább bővítsék ismereteiket.

A vetélkedőn ötletes, a környezetvédelemmel és a cementiparral kapcsolatos feladatokkal várjuk a beremendi és pécsi középiskolásokat. A legjobbnak bizonyuló csapatok kitartó és áldozatos munkáját nagyértékű ajándékokkal jutalmazzuk.

Az elmúlt két évben a pandémiás időszakra való tekintettel Társaságunk ügyvezetése elhalasztotta a vetélkedőt, azonban idén hatodik alkalommal várjuk az eseményen az érdeklődő iskolásokat és tanáraikat. 2022-ben a Beremendi Gyár lesz hangos a fiataloktól, csak úgy, mint 2016-ban és 2018-ban.

Kiemelten fontosnak tartjuk a környezettudatos működést és a cementgyártás fenntarthatóságát, amelyet folyamatos technológiai fejlesztésekkel biztosítunk.  A korábbi évekhez hasonlóan idén is a környezettudatos cementgyártással, hulladékfeldolgozással, és fenntartható fejlődéssel kapcsolatos kreatív feladványokat kell megoldaniuk a legrátermettebb középiskolás, 9-12. évfolyamos csapatoknak.

További részletek és nevezés

Kisfilm a korábbi verseny legjobb pillanataról

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap, Beremend.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt nap - Beremend - 2018 .

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2019.