A „zöld” elkötelezettségéért díjazták a DDC-t

Hosszú távú üzleti célkitűzéseink nélkülözhetetlen alapfeltétele és meghatározó eleme az, hogy összhangot teremtsünk a vállalatcsoport és környezete között. Éppen ezért folyamatosan cselekszünk egy élhetőbb, fenntarthatóbb jövőért. Vállalatunk „zöld” elkötelezettségét most díjjal is elismerték.

A PPH kiadó azzal a céllal hirdette meg a Greengage elnevezésű zöld elkötelezettség díjat, hogy megtalálják azokat a vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket, vagy fejlesztéseikkel, folyamataikkal támogatják a piacot.

Manapság a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény; minden cégnek kötelessége a működését a társadalmi és a természeti környezete figyelembevételével kialakítani.

Az ország meghatározó építőanyag-ipari szereplőjeként aktívan dolgozunk azon, hogy működési régiónk zöldebb legyen, bevonva mindebbe a különböző társadalmi szereplőket is. Emellett a fenntartható fejlődés elvét stratégiai szinten kezeljük és környezetkímélő technológiákat alkalmazunk, valamint arra törekszünk, hogy a cementgyártás során a lehető legalacsonyabbra csökkentsük az alapanyag- és energiafelhasználást olyan lehetőségek feltérképezésével, amelyeknek köszönhetően kiválthatók a természetes ásványkincsek.

A DDC a Greengage versenyen a „karbonlábnyom csökkentése” kategóriában indult; a benyújtott pályázati anyagot a szakmai zsűri különleges, special mention díjjal jutalmazta az ünnepélyes átadó keretében.

Fenntarthatósági törekvéseink
 

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Greengage díjátadó.

Greengage díj.