Ismét a zöld megoldásoké a főszerep!

Ahogy minden évben, úgy idén is meghirdetjük a Zöld Megoldás-pályázatunkat. A fenntarthatóság és környezetvédelem fontossága évről-évre egyre nagyobb figyelmet kap, ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy immár 12 éve lehetőséget biztosítsunk olyan projektek megvalósításához, amelyek ezt az ügyet támogatják. 

A pályázat alapját továbbra is a környezetvédelem teszi ki; minden olyan ötlet, amely egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő elérését teszi lehetővé. Azonban ennek a jövőnek a megteremtése nem kis feladat, de a vállalatunk által támogatott több mint 53 projekt bizonyítja, ha csak kis lépésekben is, de nem lehetetlen! Legyen szó oktatási intézményekről, közhasznú szervezetekről, kulturális központokról, alapítványokról vagy akár egyesületekről, mindenki pályázatát szívesen látjuk. 

A támogatás mértéke a Beremend és Vác térségéből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forint áll rendelkezésre. 

Azok számára, akik elakadnak a pályázás során, idén is rendelkezésre állnak a támogató szakértők, akiknek feladata a pályázók segítése, tanácsokkal való ellátása. 

A jelentkezők pályázatukat 2022. szeptember 5. és december 2. között adhatják le. 

 

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

DDC Zöld Megoldás-pályázat Pécs.

Szabadtéri váróhelyiség.

Öko-tanterem Göd.