A motiváció a siker kulcsa

Elismerték a DDC műszaki fejlesztési programját

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy teret adjon munkatársainak véleményük kinyilvánítására és ötleteik megvalósítására, amelyekkel jobban és eredményesebben működhetünk. Éppen ezért vezettük be a Folyamatos Fejlesztési Folyamat (CIP) programot, amelynek sikerességét most szakmai díjjal is elismerték.

A HRPOWER.HU a Kreatívval közösen, immár hatodik alkalommal hirdette meg a HRKOMM Award-ot , a HR-kommunikációs szakma legrégibb megmérettetését.

A HR-KOMM Award 2022 elnevezésű pályázaton a Motivációs rendszer kategóriában indultunk, a pályázatunkat a szakmai zsűri pedig Bronz díjazással jutalmazta.

Minden munkatárs véleménye számít!

A DDC felismerte, hogy a gyárakban működő szakterületek legjobb ismerői maguk a munkavállalók. Éppen ezért vezettük be a CIP Programot, amelynek keretében a kollégák benyújthatják innovatív fejlesztésekre irányuló ötleteiket.    

A program – amely erős kommunikációs támogatást kapott - hozzájárult vállalatunk legfőbb célkitűzéséhez, a fenntarthatóbb és eredményesebb gazdasági működéshez. Az üzletileg fontos területeinkre fókuszál, amelyek közül a legfontosabbak az eredményes és hatékony működés, a környezettudatos szemlélet erősítése a cégen belül, a munkabiztonság és a munkaerő megtartása. 

Olyan munkáltatóként pozícionáljuk magunkat, amely aktívan felelősséget vállal munkavállalói jóllétéért, tágabb környezetéért és természeti kincseink megőrzéséért is.

A program megvalósulásában a FERLING Kft. segíti és támogatja a DDC-t.
 

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

HRKOMM Award díjátadó.

HRKOMM Award oklevél.