Családbarátnak lenni menő!

A DDC mindig is kiemelt figyelmet fordított munkavállalóira. Arra, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, megőrizzék testi és lelki egészségüket és vállalatunkra, mint családbarát munkahelyre tekintsenek. Családbarát törekvéseinket ismét szakmai díjjal ismerték el.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során, és ezeket a munkatársak igényei szerint alakítják.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gála keretében adták át a 2022-es Az Év Családbarát Vállalata díjakat, immár tizedik alkalommal.  A fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet, idén 49 vállalat, többek között a DDC számára is. A cím nem jár automatikusan, minden esetben tiszteletre méltó eredmények állnak a háttérben.

A család a legfontosabb

Vállalatunk családbarát gondolkodásmódja szorosan kötődik a társadalmi felelősségvállalási stratégiájához is, hiszen magára családtagként tekintve, aktuális lehetőségeihez mérten folyamatosan segíti programjaival és kezdeményezéseivel a környezetében élőket.

Célunk az is, hogy munkatársaink életében megfelelő legyen a munka-magánélet egyensúly, amelyhez minden támogatást megadunk. 

 „A család a DDC számára kiemelkedően fontos érték. Hisszük, hogy a hosszú távon is stabil és hatékony munkavégzés alapja a biztos magánéleti háttér. A családbarát programok és intézkedések szerepe éppen ezért, évről évre erősödött a munkatársak hosszú távú megtartásában.” – nyilatkozta Molnár Ivett, Megbízott HR vezető. 

Az elmúlt években a DDC számos elismerésben részesült már, amelyek honlapunkon megtekinthetőek.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország
Családbarát Vállalat Oklevél

Családbarát Vállalat Oklevél.

Családbarát Vállalat Gála

Családbarát Vállalat Gála.