Az idén 60 éves Váci Cementgyár ad otthont a Zöld Alternatíva Vetélkedőnek

A fiataloké a jövő – mondják sokan, amikor iskolás gyermekeikre, ismerőseikre tekintenek. Valóban az ő hozzáállásuk és tenni akarásuk a záloga egy egészségesebb, fenntarthatóbb jövőnek. A környezettudatosságot nem lehet elég korán kezdeni, éppen ezért a váci régió középiskolásai idén is olthatják tudásszomjukat a DDC által életre hívott Zöld Alternatíva Vetélkedőn!

2023-ban immár 7. alkalommal hívjuk életre a középiskolai diákok alkotta csapatok és tanáraik számára a Zöld Alternatíva Vetélkedőt és Nyílt Napot, ismét Vácott. Az idei esemény igazán különleges, ugyanis a döntős csapatok a 2023-ban 60 éves Váci Cementgyárban mérkőzhetnek meg egymással. A vetélkedő csupán egy szelete a jubileumi ünneplés tortájának; számos izgalmas és érdekes programmal készülünk a nagyközönség és a dolgozók számára egyaránt.

A döntő napján, május 25-én versengő fiatalok hangja tölti meg a Váci Cementgyárat épp úgy, mint 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben. 2016-ban, 2018-ban és 2022-ben Beremend adott otthont az eseménynek.

A feladatok által a cementgyártás folyamatairól és a DDC működésével ismerkedhetnek meg a résztvevők. Vállalatunk kiemelten fontosnak tartja a jövő generációjának környezettudatosságra és fenntartható életmódra történő nevelését. Éppen ezért, a vetélkedő keretében a tudást játékos körülmények között szerezhetik meg. Ahogy korábban, úgy idén is értékes nyereményekkel távoznak a döntőről a fiatalok és tanáraik egyaránt!

A vállalkozó szellemű diákok legkésőbb 2023. április 2-ig regisztrálhatnak weboldalunkon keresztül.

Tovább a nevezési űrlapra

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Zöld Alternatíva Vetélkedő plakát 2023.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2022.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2022.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2022.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2022.

Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2022.