Újra kihirdették a „Minden építés alapja” betonpályázatot

A Beton.hu felhívására idén is elsősorban olyan egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni és bemutatni a betonban rejlő sokszínűséget és lehetőséget.

Olyan munkákat várnak, amelyek a betonhoz és alapanyagaihoz, valamint a technológiához kapcsolódnak. Külön díjazzák a beton innovatív, a körforgásos gazdaság kihívásaira válaszokat és megoldásokat adó elképzeléseket, továbbá az előregyártott betonelemek alkalmazását.

Pályázni az alábbi 2 kategóriában lehet:
•    Betonépítés, építészet
•    Anyag és előállítási technológia

A „Minden építés alapja 2023” pályázat pénzdíjazású, amely a meghirdetett kategóriák első három helyezettje, továbbá különdíjban részesülő pályázók között oszlik meg.

A pályázat beadási határideje: 2023. július 15. 24:00

A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

A Kiíró célja megismerni és megismertetni a szakmával, illetve a közvéleménnyel azon megoldásokat, amelyeknek tervezése során az elsődlegesen alkalmazott anyag a beton és az előregyártott vasbeton szerkezetek, továbbá bemutatni azokat a technológiákat, amelyek a beton és alapanyagainak előállításához, alkalmazásához, nem konvencionális/hagyományos felhasználásához kapcsolódnak.

2022-es év nyertes pályázatai

További információ és részletes pályázati kiírás

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország