Nyílt nap a Beremendi Cementgyárban

Több mint 110 éves tradíció és 21. századi gyártástechnológia

A régió meghatározó építőanyag-ipari vállalataként örömmel jelentjük be, hogy ismét megrendezzük a nagysikerű Nyílt Napunkat . Idén szeptember 15-én nyitjuk meg a Beremendi Cementgyár kapuit az érdeklődők előtt.

Az idei év különleges a DDC számára, hiszen ismét Nyílt Napot szervezünk a nagyközönségnek. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatják meg, hogyan zajlik az élet egy európai színvonalon működő cementgyárban. 

Nyílt Napunk idén is élményekben gazdag programelemeket kínál a látogatóknak. A résztvevők gyárlátogatáson vehetnek részt a Beremendi Cementgyárban, amely során betekintést nyernek a gyártási folyamatba, valamint megismerhetik a vállalat fenntartható és környezetvédelem központú működését. A gyárlátogatáson túl, izgalmas lehetőség még a bányalátogatás is, ahol szakértői vezetéssel mélyebb ismereteket szerezhetnek a mészkőbánya izgalmas világáról. Ez a mélyreható élmény – a különleges látványon túl - betekintést enged a cementgyártás alapjául szolgáló mészkőkitermelés folyamatába is.

Az eseményen a legkisebbek is megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőségeket: népi fa játékok, logikai fejtörők és arcfestés várja őket. Emellett a helyszínen megtekinthető lesz a múltat és a jelent bemutató kiállítás is, amely minden korosztály számára szórakoztató időtöltést ígér.

"A Nyílt Nap lehetőséget nyújt számunkra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a helyi közösséggel, és bemutassuk a közelmúltban modernizált, elérhető legjobb technológiával működő cementgyár izgalmas világát. Mindenkit szeretettel várunk ezen a különleges napon, és bízunk benne, hogy emlékezetes élményekkel gazdagodnak majd." - mondta el a rendezvény kapcsán Guth Zoltán, a vállalat kommunikációs vezetője.

Az eseményen a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni augusztus 25-től szeptember 8-a 12:00 óráig tudnak az alábbi oldalunkon keresztül!

Tovább a regisztrációhoz

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország