Legyen 2024 is a zöld projektek éve!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) különösen fontosnak tartja, hogy a jövő generációjának egy élhetőbb, zöldebb világot hagyjon örökségül. Azt, hogy hozzájáruljon azokhoz a kezdeményezésekhez, amelyekkel ezt lehetővé teszik. Éppen ezért idén is meghirdeti az immár hagyománnyá vált Zöld Megoldás-pályázatot a baranyai és a váci régióban!

A pályázat változatlanul a környezetvédelem köré épül: a DDC olyan projektelképzeléseket vár, amelyek segítenek előbbre lépni a fenntarthatóság útján, és elhoznak egy olyan életet, ahol a természet szeretete és közelsége a mindennapok része. Az elmúlt évek sikerei és a beérkezett kiváló pályázatok arra ösztönözték a vállalatot, hogy 2023-ban is meghirdesse a Zöld Megoldás-pályázatot, támogatva ezzel a további „zöld” kezdeményezések megvalósítását.

A vállalat idén is 3-3 millió forint támogatást nyújt mind beremendi, mind pedig a váci térségében, valamint további 1,5 millió forintot a pécsi kisrégióban.

A pályázatok elbírálását a 2023/24-es időszak során is elismert, szakértőkből álló Bizottság végzi, akik megvizsgálják az ötletek kreativitását és azok fenntarthatóságot elősegítő jellegét.

Sőt, ahogy a korábbi években, úgy idén is lehetőséget biztosítanak a pályázóknak arra, hogy a váci és a baranyai régió támogató szakértőjével konzultáljanak az elképzelésekről!

A jelentkezők pályázatukat 2023. szeptember 4. és december 1. között adhatják le, amelyről további információ a honlapunkon megtekinthető!

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Patakparti manó kunyhó - Kismaros.

Zöld Megoldás-pályázat Görcsönyi Óvoda.

Zöld Megoldás-pályázat átadó Nagyharsány.

Zöld Megoldás-pályázat számokban

Zöld Megoldás-pályázat számokban.