Építőipari időutazás a Váci Cementgyár Nyílt Napján!

Idén újra megrendezzük a nagysikerű Nyílt Napunkat. Az éppen 60 éves Váci Cementgyárban szeretettel várunk minden érdeklődőt szeptember 29-én, ahol megismerhetik a cementgyár múltját és jelenét!

A rendezvény kínálatában számos izgalmas és szórakoztató program szerepel: a látogatók részt vehetnek gyárlátogatáson, ahol betekintést nyernek a modern cementgyártás folyamatába, valamint a bányalátogatáson keresztül megismerhetik a cementipar alapjául szolgáló mészkőkitermelés menetét.

Sőt, jubileumi kiállítást is szervezünk az eseményre, amely október elejétől ismét visszakerül az állandó helyszínére – egészen november végéig - a Váci Madách Imre Művelődési Központba.

Az eseményen a kicsik épp úgy megtalálják majd a kedvükre való szórakoztató programokat, mint a felnőttek. Népi fa játékok, logikai fejtörők, légvár és finom falatok várják a legkisebb cement rajongókat. A Nyílt Nap lehetőséget kínál, hogy a résztvevők egyidőben tanuljanak a cementgyártásról, megismerjék 6 évtized nevezetes pillanatait és szórakozzanak, miközben betekintést nyernek egy európai színvonalon működő cementgyár működésébe.

"A Nyílt Nap lehetőséget nyújt számunkra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a helyi közösséggel, és bemutassuk a közelmúltban modernizált, elérhető legjobb technológiával működő cementgyár izgalmas világát. Mindenkit szeretettel várunk ezen a különleges napon, és bízunk benne, hogy emlékezetes élményekkel gazdagodnak majd." - mondta el a rendezvény kapcsán Guth Zoltán, a vállalat kommunikációs vezetője.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni szeptember 8-a, 12:00 órától tudnak szeptember 22-e, 20 óráig az alábbi oldalunkon keresztül:

Tovább a regisztrációhoz

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Nyílt nap a Váci Cementgyárban 2018.

DDC Nyílt Nap Vác.

Nyílt nap a váci cementgyárban 2017.