Családbarát Vállalat elismerést kapott a DDC

A családbarát szemléletmód mára már alapvetésnek számít. Vállalatunk - amely közel 600 munkavállalót foglalkoztat - is nagy hangsúlyt fordít arra, hogy a munkavállalók családbarát munkahelyként tekintsenek a cégre. Családbarát törekvéseinket 2023-ban ismét elismeréssel díjazták.

A munkavállalók elégedettsége és jóléte alapvető fontosságú a Duna-Dráva Cement Kft. számára. Az, hogy a munkavállalók szívesen és örömmel végezzék munkájukat a gyárakban és üzemekben, megőrizve a fizikai és mentális egészségüket. Vállalatunk abban hisz, hogy a munka és a magánélet összhangja és egyensúlya kulcsfontosságú az egyéni kiteljesedésben.

Éppen ezért az elmúlt években komplex családbarát stratégiát dolgoztunk ki, amely magában foglalja többek között a rugalmas munkaidő-beosztást, a távmunka és a home office lehetőségét azokban a munkakörökben, amely ezt lehetővé teszi, valamint az évente - térítésmentesen - igénybe vehető szűrővizsgálatokat és az egészségbiztosítási támogatást.

Sőt, az elmúlt években tovább bővítettük a családtámogató programot is; az immár hagyományos Családi Nap mellett bababörzére is lehetőséget biztosítottunk, valamint a „Muti hol dolgozol” program keretében több alkalommal is megtekinthették a munkavállalók gyermekei és unokái a Váci és a Beremendi Cementgyárat.

A családbarát szemléletmód elismerése

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során, és ezeket a munkatársak igényei szerint alakítják.
Az alapítvány ünnepélyes gála keretében adta át a 2023-as, „Családbarát Vállalata” díjakat. A fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet, idén 36 cég, többek között a DDC számára is.

A DDC az idei elismeréssel együtt immár több alkalommal magáénak tudhatta a "Családbarát Vállalat" címet!

„A család a DDC számára kiemelkedően fontos érték. A tapasztalatszerzés mellett kiemelném azt is, hogy a kollégák nálunk valóban egy közösség tagjainak érezhetik magukat. Az egyes üzemeink nagyon összetartóak, és rendszeresen szervezünk olyan programokat, ahol a pályakezdő kollégák különböző területekről megismerhetik egymást és a tapasztaltabb kollégákat is. Aki hozzánk csatlakozik, az igazi csapattaggá válik.” – nyilatkozta Molnár Ivett, a DDC HR igazgatója.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Családbarát vállalat oklevél 2023.