DDC Tehetség Ösztöndíj átadó Siklós 2024
DDC Tehetség Ösztöndíj átadó Vác 2024

Fiatalok, sikeresek, DDC ösztöndíjasok

A tehetség korán megmutatja magát, ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a kivételes képesség önmagában kevés: a sikerhez rengeteg munka, áldozat, kitartás és szorgalom is szükséges. A DDC ezért tartja kiemelten fontosnak és támogatja idén 15. alkalommal azokat a Beremendi Cementgyár környékén élő diákokat, akik már fiatalon átlag feletti teljesítményt nyújtanak és kimagasló eredményeket érnek el. 

Ifjú zenészek, sportolók, tudósok, akik az iskola mellett és után is tovább „dolgoznak”, hogy álmaikat megvalósítsák. Alkotnak, edzenek, tanulnak – az átlagnál többet. Példaképek, akiknek az eredményeire mindannyian büszkék vagyunk. Ezt a munkát, erőfeszítést és hozzáállást elismerésre méltónak tartja társaságunk. 

A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram kiválasztott diákjainak vállalatunk 10 hónapon keresztül biztosít támogatást; az általános iskolások számára havonta 8.000 forintot, a középiskolások számára 10.000 forintot. A beremendi térségben idén 34 általános iskolás és 7 középiskolás diák vehette át ösztöndíjáról szóló oklevelét a vállalat elnök-vezérigazgatójától.

Az ösztöndíjprogram arany különdíját a 2023/2024. évi tanévben Fromberger Dorka 12. osztályos tanuló, kick-box sportoló kapta, akinek álmait és terveit az alábbi videóból ismerhetik meg:

Videointerjú megtekintése

 

A váci térségben idén 25 általános iskolás és 18 középiskolás diák vehette át ösztöndíjáról szóló oklevelét Szilágyi Zsolttól.

Az ösztöndíjprogram egyik támogatott diákja a 2023/2024. évi tanévben Burik Anna 11. osztályos tanuló, aki immár 12 éve az úszás szerelmese. A sport iránti elkötelezettségét az alábbi videóból ismerhetik meg:

Videointerjú megtekintése

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország