Felelősen a munkavállalókért, a régióért és a környezetért

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) évtizedek óta felelős, megbízható munkáltatóként működik a baranyai és a váci régióban. A munkavállalók jóléte mellett fontos az is, hogy lehetőséget biztosítsunk számukra ötleteik bemutatására és azok megvalósítására. Mindezt a környezetet szem előtt tartva. Vállalatunk ezen törekvéseit szakmai berkekben is elismerték.

A munkavállalók elégedettsége az elsődleges

„Felelős munkáltatóként arra törekszünk, hogy a munkavállalók szívesen dolgozzanak a cégnél, és megőrizzék a testi és a lelki egészségüket. Nagyvállalatként fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóink számára megteremtsük a munka-magánélet egyensúlyának fenntartásához szükséges feltételeket. Célunk, hogy a széles körű juttatásaink közül mindenki megtalálja azt, ami számára fontos és valóban motiváló. Ezért az elemeket rendszeresen felülvizsgáljuk, és a kollégák visszajelzései és igényei szerint alakítjuk azokat.” – nyilatkozta Molnár Ivett HR igazgató.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) évek óta meghirdeti a Megbízható Munkaadó pályázatát, amelynek keretében olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A DDC által beküldött pályázati anyagot a bizottság pozitívan értékelte, így vállalatunk a következő három évre elnyerte a Megbízható Munkaadó címet!

Ha a CIP beszélni tudna!

A gyárakban és üzemekben működő szakterületek legjobb ismerői maguk a munkavállalók. Éppen ezért vezettük be az elmúlt években a CIP Programot - a FERLING PR-ügynökség támogatásával -, amelynek keretében kollégáink benyújthatják innovatív fejlesztésekre irányuló ötleteiket.

A program hozzájárul az egyik legfontosabb célkitűzésünkhöz, a fenntarthatóbb és eredményesebb gazdasági működéshez.

„Olyan munkáltatóként pozícionáljuk magunkat, amely aktívan felelősséget vállal a munkavállalói jóllétéért, a tágabb környezetéért és a természeti kincseink megőrzéséért is.” – nyilatkozta Guth Zoltán kommunikációs vezető.

A GREENGAGE, azaz A zöld elkötelezettség díja keretében a PPH kiadó olyan vállalatokat keresett, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket vagy támogatják fejlesztéseikkel, folyamataikkal a piacot.

A DDC a Greengage versenyen a „támogató eszközök”, azon belül is „HR eszközök” alkategóriában indult és nyert; a benyújtott pályázati anyagunkat ugyanis kategóriagyőztesnek választotta a szakmai zsűri.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország
Megbízható Munkaadó logó

Megbízható Munkaadó logó.

Megbízható Munkaadó oklevél

Megbízható Munkaadó oklevél.

Megbízható Munkaadó elismerés átadója

Megbízható Munkaadó elismerés átadója.

Greengage 2024 díj

Greengage 2024 díj.

Greengage díjátadó

Greengage 2024 díjátadó.