A biztonság mindenek felett!

Magyarország meghatározó építőanyag-gyártójaként elsődleges célunknak tekintjük a biztonságos munkakörülmények és a munkahelyi balesetektől mentes mindennapok megteremtését. Annak érdekében, hogy ezeknek a célkitűzéseknek megfeleljünk, csatlakoztunk a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű partnerségi programhoz.

A program célja a munkavállalók garanciális jogainak, valamint a tisztességes vállalkozások elismerésének biztosítása, továbbá a foglalkoztatás biztonságának, jogszerűségének növelése és a munkakörülmények javítása, fejlesztése.

A kezdeményezésnek köszönhetően partneri viszony alakulhat ki a hatóságok és a munkaerőpiaci szereplők között, emellett hozzájárul a foglalkoztatás, a foglalkoztatási kultúra értékeinek megőrzéséhez, továbbfejlesztéséhez is.

2018-ban a „Helyes gyakorlat a munkavédelmi oktatásban” témakörben benyújtott kimagasló pályázati anyagainkért elismerésben részesültünk. Az elismerő oklevelet Dr. Szabó László műszaki vezérigazgató-helyettes vehette át Cseresnyés Pétertől, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárától.

Bízunk benne, hogy ezzel az együttműködéssel mi is hozzájárulhatunk a munkaerőpiac szereplői közötti kölcsönös bizalom és tisztelet létrejöttéhez, megerősítéséhez.

Tudjon meg többet munkavédelmi intézkedéseinkről

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Dr. Szabó László műszaki vezérigazgató-helyettes átveszi az elsimerő oklevelet Cseresnyés Péter államtitkártól.