2018 június 14

A biztonság mindenek felett!

Magyarország meghatározó építőanyag-gyártójaként elsődleges célunknak tekintjük a biztonságos munkakörülmények és a munkahelyi balesetektől mentes mindennapok megteremtését. Annak érdekében, hogy ezeknek a célkitűzéseknek megfeleljünk, csatlakoztunk a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű partnerségi programhoz.

A program célja a munkavállalók garanciális jogainak, valamint a tisztességes vállalkozások elismerésének biztosítása, továbbá a foglalkoztatás biztonságának, jogszerűségének növelése és a munkakörülmények javítása, fejlesztése.

A kezdeményezésnek köszönhetően partneri viszony alakulhat ki a hatóságok és a munkaerőpiaci szereplők között, emellett hozzájárul a foglalkoztatás, a foglalkoztatási kultúra értékeinek megőrzéséhez, továbbfejlesztéséhez is.

2018-ban a „Helyes gyakorlat a munkavédelmi oktatásban” témakörben benyújtott kimagasló pályázati anyagainkért elismerésben részesültünk. Az elismerő oklevelet Dr. Szabó László műszaki vezérigazgató-helyettes vehette át Cseresnyés Pétertől, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárától.

Bízunk benne, hogy ezzel az együttműködéssel mi is hozzájárulhatunk a munkaerőpiac szereplői közötti kölcsönös bizalom és tisztelet létrejöttéhez, megerősítéséhez.

Tudjon meg többet munkavédelmi intézkedéseinkről

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető
Tel.: 
+36 27 511 737
Fax: 
+36 27 511 612
Kőhídpart dűlő 2.
Vác
2600
Magyarország