Családi Szabadidő- és Fitnesz Park

Siklós Város Önkormányzatának Családi Szabadidő- és Fitnesz Park pályázatának megvalósulását 1.500.000 forinttal támogatta a Duna-Dráva Cement Kft.

A város célja egy olyan szabadidős park és közösségi tér kialakítása volt, ahol a felnőttek együtt játszhatnak, mozoghatnak a gyerekekkel, és ahol a napi mozgás-, és friss levegő szükségletüket együtt, egy helyen elégíthetik ki. A szabad levegőn eltöltött aktív idő az egészségmegőrzés és a közösségi élet szempontjából is hasznos tevékenység, továbbá elősegíti az egészségtudatos és környezettudatos magatartás kialakulását, és megteremti a környezeti nevelés iskolán kívüli lehetőségét.   

A projekt első ütemében elkezdődtek a megvalósításhoz szükséges előkészületek, megkezdődött a műszaki feltételek megteremtése, valamint a szabadtéri eszközök beszerzésének folyamata. A pályázat megvalósítása 2015 őszén fejeződött be, majd egy ünnepélyes átadó keretében vehették birtokukba a siklósiak az újonnan létesült szabadidőparkot.

A projekt a 2014/2015-ös pályázati évben valósult meg.

Siklós Város Önkormányzatának Családi Szabadidő- és Fitnesz Park pályázatának megvalósulását másfél millió forinttal támogatta a Duna-Dráva Cement Kft.

Családi Szabadidő- és Fitnesz Park.

Családi Szabadidő- és Fitnesz Park.

Családi Szabadidő- és Fitnesz Park.