Fuvarszervezők

Fuvarszervezés ahol a megoldhatatlan is megoldható

Vállalatunk cementtermékeinek a belföldi és az export piacokra történő kiszállításáért Logisztikai osztályunk fuvarszervező munkatársai felelnek.

A kiszállítás megszervezése mellett számos más feladatot is végeznek a változatos és színesnek mondható munkakört ellátó fuvarszervezőink. Többek között napi kapcsolatot tartanak a vevőinkkel és a fuvarozó alvállalkozókkal. A megrendeléseket felveszik és rögzítik online vagy akár telefonon. Feladataik közé tartozik továbbá az ömlesztett és zsákos cement megrendelések kiszállításának megszervezése, nyitott kérdések tisztázása a jármű megérkezése előtt, valamint az EKÁER ügyintézés a belső munkamegosztással összhangban. A cement kiszállítása mellett export kavics fuvarszervezésével, valamint belső áttárolások lebonyolításával is foglalkoznak a kollégák. 

A fuvarszervezői munkakör változatosságához hozzátartozik, hogy alkalmanként extra feladatokat is ellátnak, mint például közreműködés az esetleges reklamációk ügyintézésében vagy a vevői elégedettség felmérésében.

A fuvarszervezők a két műszakos munkarendben napi szinten akár 300-400 megrendelést is feldolgoznak. Vannak ismétlődő munkafeladatok, azonban minden nap adódik valami új kihívás, így ez a munkakör semmi esetre sem mondható unalmasnak.

Fuvarszervezők.

Fuvarszervezők.

Fésűs Enikő fuvarszervező.