A Habitat for Humanity Magyarország több mint húsz éve azon dolgozik, hogy országunkban is minden ember egészséges, megfizethető, méltó otthonban élhessen. Ez idő alatt több mint 150 házat építettek és 720 lakást újítottak fel, valamint 700 családnak adtak műszaki tanácsadást lakhatásuk jobbá tételéhez. A szervezet több évtizedes működése önkormányzati, civil és vállalati szereplőknek, valamint magánszemélyek szoros összefogásának köszönhető.

A korábbi években a DDC-nek és a Habitat for Humanity Magyarországnak volt már közös projektje. 2020-ban ismét csatlakoztunk a szervezet otthonteremtő programjához, amelynek keretében 2021-ben a Baranya megyében található Kisvaszaron egy családi ház felújítási munkálataihoz biztosítjuk a cementet. Ősszel pedig egy másik, Bicskén megvalósuló projekthez is hozzájárulunk transzportbeton termékek biztosításával.

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.