Ismét elismerésben részesült a DDC!

Díjjal jutalmazták a vállalat társadalmi felelősségvállalási törekvéseit.

A Duna-Dráva Cement Kft. nyerte a VOSZ Baranya Megyei Szervezete által meghirdetett Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat, amely a régió meghatározó gazdasági szereplőinek közösséget támogató, társadalmi és környezeti értékeket ápoló törekvéseit minősíti.

Idén második alkalommal hirdette meg a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Baranya Megyei Szervezete a pályázatot, amely során egy előzetes (szövetségi) szűrést követően 3 Baranya megyei vállalatra lehetett szavazni. A pályázókra kizárólag helyi civil szervezetek szavazhattak.

A legtöbb szavazat a Duna-Dráva Cement Kft.-re érkezett, így Társaságunk büszkélkedhet 2019-ben a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjjal. A DDC társadalmi felelősségvállalási tevékenységének fókuszában a környezetvédelem, az egészségvédelem és a közösségi sport, valamint a helyi kulturális kezdeményezések támogatása áll. Éppen ezért meghatározó elismerés, kiemelkedő siker és újabb megerősítés vállalatunk számára, hogy továbbra is fenntartsuk és folytassuk társadalmi felelősségvállalási programunkat.

A díjat október 11-én, ünnepélyes átadó keretében Horváth László, a VOSZ Baranya Megyei Szervezetének elnöke, Varga Júlia, a VOSZ nemzetközi és oktatási igazgatója és Zámbori Bíró Tamás, a VOSZ Baranya Megyei Szervezetének titkára adta át Müller Ádámnak, a DDC beremendi gyárigazgatójának és Guth Zoltánnak, a DDC kommunikációs vezetőjének.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

VOSZ Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj átadása 2019.

VOSZ Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj átadása 2019.

VOSZ Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj átadása 2019.