„A Környezet Védelméért” Díjban részesült a DDC

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége évek óta elismeri azoknak a munkásságát, akik részt vesznek Magyarország környezeti állapotának javításában, fejlesztésében.

A Szövetség 2000-ben megalapította „A Környezet Védelméért" Díjat, amellyel méltányolja azon vállalkozásokat, magánszemélyeket vagy éppen diákokat, akik hozzájárulnak a környezetszennyezés csökkentéséhez és a társadalom környezettudatosságának növeléséhez, valamint a fenntarthatóság irányába tett törekvéseikkel példát mutatnak a magyar lakosság számára.

Idén három kategóriában – vállalkozás, magánszemély és ifjúság - fogadták a jelöléseket. 
A DDC számára újabb meghatározó és kiemelkedő siker, hogy vállalkozás kategóriában az első helyezettnek járó díjat érdemelte ki. Az elismerést február 1-jén a 20. Országos Környezetvédelmi Találkozó keretében Dr. Szabó László, a DDC műszaki vezérigazgató-helyettese és Bocskay Balázs, a vállalat alternatív energia menedzsere vehették át.

Legújabb fenntarthatósági jelentésünkben bemutatjuk, miként teremtettük meg az összhangot működésünk és környezetünk között, valamint a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás területén tett törekvéseinket.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

"A Környezet Védelméért" Díj átadó.

"A Környezet Védelméért" Díj.

"A Környezet Védelméért" Díj átadó.