Kuczman Erik

Üzemvezető helyettes, több mint 5 éve a DDC munkatársa

2012 júniusában csatlakoztam a DDC-hez, a Beton Üzletágban kezdtem a pályafutásomat.  Jelenleg a Győri Betonüzem üzemvezető helyettese vagyok. A munkába állásom első időszakában a feladataim közé a gyártási feladatok és a szervezés tartozott, majd idővel, miután jobban belerázódtam a mindennapi munkafolyamatokba az értékesítés és az üzem napi feladatait is rám bízták. Számomra minden nap más, mint a többi. A munkám legjobb része az, hogy naponta új kihívásokkal nézek szembe, előre nem látható nehézségek, lehetőségek és problémák színesítik a mindennapjaimat.

A Duna-Dráva Cement Kft. a munkavállalói számára megadja a fejlődési, a továbbképzési lehetőséget is, amelynek keretén belül sikeresen elvégezhettem egy gazdasági főiskolát, melyet teljes egészében a cég finanszírozott. Megtisztelőnek érzem azt, hogy látták bennem a fejlődési lehetőséget és a mai napig támogatják a szakmai előmenetelemet..

A tanácsom a fiatal nemzedék számára egyszerű: Bármit elérhetsz, ha eléggé akarod! Az élet néha nehéz, számtalan akadályt sodor elénk, ám ezeket át kell hidalni ahhoz, hogy elérhessük a kitűzött céljainkat.

(Az interjú 2018 júliusában készült.)