A Duna-Dráva Cement Kft. komoly elismerést tudhat magáénak, hiszen első alkalommal nyerte el cementgyártó vállalat a rangos Magyar és Hazai Termék védjegyhasználati jogot. A minősítések 2015 tavaszától a cementtermékek csomagolására is rákerülnek, az új zsákdizájnt pedig ünnepélyes bemutató rendezvény keretében ismerhette meg a közönség

Magyar cement – válasszuk a hazait!

Vállalatunk, a Duna-Dráva Cement Kft. Magyarországon, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítja elő cementtermékeit, aminek köszönhetően 2014 őszén 7 termékünk megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementünk pedig a Hazai Termék minősítést. A védjeggyel ellátott termékek vásárlásával nemcsak munkahelyeket teremthetünk, de segíthetjük nemzetgazdaságunk fejlődését is. A nemrég elnyert védjegyhasználati jog alkalmazása egyben garancia az ellenőrzött, minőségi termékek vásárlására is.

A 2015 tavaszától forgalmazott új zsákcsomagolásokon már könnyen észrevehetőek a Magyar Termék és Hazai Termék logók, amelyek segítenek, hogy hazai alapanyagokból készült cementterméket választhassunk. 

2020 tavaszán a Magyar Termék Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány kapcsán kampányt indított Vedd a hazait! Védd a hazait! elnevezéssel annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire fontos a gazdaság és egymás segítése, a hazai termékek vásárlása. Társaságunk magyar gyártóként rendszeresen csatlakozik a Magyar Termék Nonprofit Kft kezdeményezéseihez, hiszen számunkra is kulcsfontosságú a munkahelyek védelme és a magyar gazdaság növekedésének fenntartása.

A magyar cementnek nincsen párja

Vállalatunk 2023-ban további 3 évre megkapta a Magyar Termék és Hazai Termék védjegyhasználati jogot. A védjegyek feltüntetése további 3 évig segíti a vásárlókat abban, hogy hazai alapanyagokból készült építőanyagot vásárolhassanak.


Honlapunk és Facebook oldalunk mellett ajánljuk figyelmébe a www.amagyartermek.hu és
www.facebook.com/amagyaranyero oldalakat is!

Az új zsákcsomagolások váci bemutató rendezvényéről szóló kisfilm megtekintés

Részletekről az oklevélben és annak mellékletében tájékozódhat.