Dél-amerikai hangulat a Tokaji-hegység szívében

A tokaji vidék újabb gyöngyszemmel gazdagodott. 2022-ben megnyitott a MINARO HOTEL TOKAJ MGALLERY ötcsillagos szálloda, amely 4 emeleten, mintegy 100 kortárs stílusú szobával, valamint számos lakosztállyal, tárgyalóval és egy rendezvényteremmel várja vendégeit.

Az épület különlegessége, hogy a formatervezést a dél-amerikai Inka Birodalom stíluselemei, valamint a területen megtalálható egykori andezitkőbánya és a környező természet ihlette. A szálloda az egykori kőbányában helyezkedik el, ezért az építkezést a helyszín megfelelő előkészítése és biztosítása előzte meg.

A projekthez vállalatunk szerkezeti és útépítéshez szükséges betontermékeket biztosított, összesen 10.000 m3 mennyiségben a Vámosújfalun található betonüzeméből. A szálloda wellness részlegénél a beton fokozott vízzáróságát a Xypex Admix C-1000 adalékszer hozzáadásával értük el.

A beruházás az Aktuál Bau Építőipari Kft. kivitelezésében valósult meg, a CLC - Construct Kft. pedig szerkezetépítőként vett részt. A projekt 2021 nyarán fejeződött be.

Fotók forrása: Minaro Hotel Tokaj MGallery*****

Helyszín

Minaro Hotel Tokaj Mgallery Csurgó völgy út
3910 Tokaj (Magyarország)

Minaro Hotel Tokaj MGallery.

Minaro Hotel Tokaj MGallery.

Minaro Hotel Tokaj MGallery.

Minaro Hotel Tokaj MGallery.