2018 augusztus 27

Most érdemes a Beremendi Cementgyárba látogatni!

A Duna-Dráva Cement Kft. ősszel ismét megrendezi élményekkel teli nyílt napját a Beremendi Cementgyárban. Szeptember 21-én a baranyai lakosok bepillanthatnak a cementgyár kulisszái mögé, izgalmas nyereményjátékon és interaktív családi programokon vehetnek részt.

A rendezvény Vácott és Beremenden is töretlen népszerűségnek örvend, az idei szeptemberi nyílt napon is több száz érdeklődőre számít a Beremendi Gyár. A program népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy évről évre egyre hamarabb fogynak el a meghirdetett szabad helyek. A jelentkezői létszám alátámasztja, hogy a környékbeli lakosok szeretnének betekintést nyerni a környezetükben működő gyár mindennapjaiba. A DDC elsősorban magánszemélyek, családok és iskolás csoportok számára nyitja meg a kapuit azért, hogy a cementgyártás iránt érdeklődőket megismertesse tevékenységével, miközben a családok, kisgyermekkel érkezők számára is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.

A nyílt nap során idén is gyár- és bányalátogatáson vehetnek részt a látogatók. A résztvevők megtekinthetik az európai csúcstechnológiával működő cementgyárat, valamint a hozzá tartozó bányát. A szakmai programok mellett interaktív játszóházzal és frissítőpontokkal is igyekszik a vállalat a látogatók kedvében járni.

Tekintse meg 2017-es váci nyílt napról készült kedvcsináló kisfilmet! A látogatók hasonló programokra számíthatnak a Beremendi Cementgyárban is.

A nyílt napon történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Tovább a jelentkezési űrlapra

Jelentkezési időszak: 2018. augusztus 27 – szeptember 12.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető
Tel.: 
+36 27 511 737
Fax: 
+36 27 511 612
Kőhídpart dűlő 2.
Vác
2600
Magyarország