Az idei évben is lehetőséget biztosítunk az Ördögkatlan Fesztivál látogatóinak, hogy betekinthessenek a több mint 110 éves beremendi cementgyártás kulisszái mögé. Mindez az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!  

Jelentkezés gyárlátogatásra az Ördögkatlan Fesztivál során

Járd be Te is az Ördögkatlan Fesztivál során a Beremendi Cementgyárat, amely több mint 50 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a településen!

Abban bízunk, hogy minél több embernek tudunk újat mutatni a fenntarthatóságról egy nem mindennapi iparágon keresztül.

A gyárlátogatások időpontjai:

  • 2024. július 31. 10:30 (betelt)
  • 2024. augusztus 1. 10:30 (betelt)
  • 2024. augusztus 2. 10:30 (betelt)

A résztvevőket a 10 órás Katlan busz szállítja a helyszínre. (Visszaindulás 13 órakor)

A gyár területére belépni kizárólag zárt cipőben lehet! A részvétel ingyenes, azonban, csak a jelentkezési űrlapon regisztrált érdeklődöket tudjuk fogadni.

A gyárlátogatásra érkezőket frissítővel várjuk!

Érdemes követni az Ördögkatlan, valamint a Duna-Dráva Cement Facebook oldalát friss információkért!


Köszönjük a nagyszámú érdeklődést, melynek eredményeképpen meghirdetett turnusaink hamar beteltek. Változás, kapacitás felszabadulás esetén űrlapunkat újra nyitjuk. Felmerülő kérdés, esetleges lemondás vagy probléma esetén az info@duna-drava.hu email címünkre várjuk a jelzéseket.


Biztonsági tudnivalók a gyárlátogatás során

Kérjük, tekintsd meg rövid bemutató videónkat!

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.

110 éves cementgyártás