2019-ben is kinyílt a Nádor Szálló ablaka

Az ünnepek közeledtével egyre inkább a fiatal generációra terelődik a figyelem a DDC-nél. Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy a fiatal tehetségek számára megfelelő hátteret nyújtsunk, éppen ezért folytattuk idén is két cementgyárunk térségében az általános és középiskolásokat célzó ösztöndíjprogramunkat, illetve csatlakozunk évről-évre a Rotary Club adventi kezdeményezéséhez.

A hagyományokhoz híven a DDC idén is csatlakozott a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés-sorozatához, amely során egy szorgalmas fiatal tanuló részesülhetett 100 000 forintos támogatásban.

A Rotary a társadalmi szolidaritás elősegítését küldetésének tekintve az adventi időszakban 24 általános vagy középiskolás diák karácsonyát igyekszik szebbé tenni programjával. Hagyományosan a pécsi karácsonyi vásár részeként advent minden napján kitárul egy a patinás Nádor Szálló ablakai közül, amely 100 000 forintos pénzjutalmat rejt magában egy ifjú tehetség számára. 2019-ben a kalendárium 6. ablaka rejtette a DDC ajándékát, amelyet kimagasló teljesítményéért Riczu Dániel, a Pécsi SZC Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolájának diákja vehetett át Lenhardt Istvántól, a DDC HR koordinátorától.

Dániel tanulmányi előmenetele kifogásolhatatlan, folyamatos tudásvágy jellemzi, és kimagasló tanulmányi eredményeket mutat fel a gépi forgácsolónak tanuló fiatal.

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Rotary Advent 2019.