Spitzer Sarolta

Vevőfogadó-szállítólevél kiadó, több mint 5 éve a DDC munkatársa

"2014. január 2-tól dolgozom a Duna-Dráva Cement Kft. Váci Gyárában, mint vevőfogadó-szállítólevél kiadó. Feladataim közé a rendelésteljesítéshez tartozó adminisztratív feladatok ellátása tartozik és a mérlegelések kezelés, valamint az ügyfelek igény szerinti felvilágosítása.

Büszke vagyok arra, hogy a vállalatnál töltött néhány hónap után megbíztak helyettesítő szállítási diszpécseri feladatokkal is. 2019-ben pedig üzemi tanácstagnak választottak.

A munkámban azt szeretem, hogy változatos és pörgős, nem a hagyományos értelemben megszokott irodai munka. A közvetlen kollégákkal családias légkörben dolgozunk, nagyon vidám társaság vesz körül a mindennapok során.

A változatosság mellett minden nap új kihívást tartogat számunkra. A munkánk összetettsége miatt nagy figyelem szükséges a feladatok megoldásához, és jól kell tudnunk kezelni az esetlegesen felmerülő problémákat is. Mivel csapatban dolgozunk, az egymás közti, illetve a társosztályokkal való kommunikációnak is jól kell működnie. Naponta akár 150-200 gépkocsivezetővel is találkozunk, akik a magyar mellett lengyelül, szlovákul vagy szlovénül beszélnek, így az idegen nyelv használata is rendkívül fontos."

(Az interjú 2019 júniusában készült.)