Zöld Megoldás-pályázat támogató szakértő

A 2023/24-es pályázati időszakban is bevonunk a váci és a baranyai régióban egy-egy szakmailag tapasztalt támogató szakértőt, akik hasznos és újszerű tanácsokkal és ötletekkel segítik a pályázókat. A szakértők első egyeztetés céljából a lent megadott e-mail címek valamelyikén kereshetőek.

Miben segít a szakértő? Milyen kérdéssel fordulhat hozzá?

  • A konkrét pályázati elképzelés bemutatható a szakértőknek véleményezés céljából 
  • A szakértő további javaslatokkal, ötletekkel, tanácsokkal szolgál a pályázathoz az adott elképzelés alapján
  • Pályázati koncepció hiányában a szakértő útmutatást, nagyvonalakban pályázati ötletekkel szolgál

Kérjük, amennyiben igénybe veszi az Ön régiójához tartozó támogató szakértő segítségét, úgy vegye figyelembe, hogy kizárólag segítségnyújtásban, véleménynyilvánításban és ötletelésben számíthat a segítségére! Kérjük, konkrét pályázati koncepció kitalálására ne kérje a szakértőket!

Baranyai régió

Boczné Patcai Klára

Boczné Patcai Klára zöld civil szervezetekben való részvétele mellett köznevelési szakértőként és szaktanácsadóként tevékenykedik, emellett pedig évek óta a baranyai Bírálóbizottságunk elnöke. 

E-mail cím: boczneklari@gmail.com


Váci régió

Bíró György

Bíró György szívügyének tekinti Vác városának természeti értékeinek és környezetének védelmét, éppen ezért évek óta elnöki szerepet vállal a Vác Város Környezetvédelméért Alapítványban, valamint a váci Bírálóbizottságunknak is hosszú ideje oszlopos tagja.

E-mail cím: birogyorgy@yahoo.com