Dunaföldvári Vajda Papírgyár

Betonüzletágunk széles termékpalettát kínál az elvárható legmagasabb színvonalon, legyen szó az ország bármely pontjáról. A különböző betontípusokat modern, a kor kihívásainak teljes mértékben megfelelő betonüzemekben állítjuk elő, hogy az igényeknek és a körülményeknek leginkább megfeleljenek.

A Vajda Real Estate Kft. megbízásából épült dunaföldvári üzem 15 milliárd forintos zöldmezős beruházásban történt 2017 augusztusa  és 2018 novembere között. A higiéniai papírtermékeket gyártó cég az új gyártóegység létrehozásával 100 új munkahelyet teremtett a régióban. Az üzemben környezettudatos technológiai újításokat is alkalmaznak.

Vállalatunk a Dunaújvárosi Betonüzeméből szerkezeti, valamint ipari padló és CP-s útbetonokat szállított a kivitelezéshez, összesen 11.000 m3 mennyiségben. A  betonpumpákat a Dako-Pumpa Kft. szolgáltatta, a kivitelezésben részt vett a Scorpio Trans Kft., illetve a Hírös Róna Zrt. és a Modus Vivendi Kft.

A gyár nyitása óta dolgoznak annak fejlesztésén és bővítésén. 2021-ben kezdetét vették a második ütem munkálatai, melynek keretében a speciális mélyalapozáshoz és szerkezetépítéshez, valamint a víztisztító építéséhez vállalatunk a Dunajúvárosi Betonüzeméből biztosítja a további betonigényt.

Helyszín

Vajda Real Estate Kft. Papírgyári utca
7020 Dunaföldvár (Magyarország)

Vajda Papírgyár.

Vajda Papírgyár.

Vajda Papírgyár.

Vajda Papírgyár építése.

Vajda Papírgyár építése.

Vajda Papírgyár építése.

Vajda Papírgyár építése.

Vajda Papírgyár építése.