Összhangban a munka és a magánélet - Családbarát védjegyet kapott a DDC

A munkavállalók elégedettsége és jóléte alapvető fontosságú a Duna-Dráva Cement Kft. számára. Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, és a DDC-re, mint családbarát munkahelyre tekintsenek. Törekvéseinket a Családbarát Magyarország Központ védjeggyel is elismerte.

Az elmúlt években komplex családbarát stratégiát dolgoztunk ki, amely magában foglalja többek között a rugalmas munkaidő-beosztást, a távmunka és a home office lehetőségét azokban a munkakörökben, amely ezt lehetővé teszi, valamint az évente - térítésmentesen - igénybe vehető szűrővizsgálatokat és az egészségbiztosítási támogatást.

Az elmúlt években tovább bővítettük a családtámogató programot; az immár hagyományos Családi Nap mellett bababörzére is lehetőséget biztosítunk, valamint a „Muti hol dolgozol” program keretében több alkalommal is megtekinthették a munkavállalók gyermekei és unokái a Váci és a Beremendi Cementgyárat.

A DDC-hez hasonlóan a Családbarát Magyarország Központnál is abban hisznek, hogy a munka és a magánélet összhangja és egyensúlya kulcsfontosságú az egyéni kiteljesedésben. Céljuk, hogy a társadalom egészében megerősödjön a családbarát értékrend, amelyben kulcs szerepet játszanak a munkahelyek is. Éppen ezért hozták létre a Családbarát Hely tanúsító védjegyet, amellyel elismerik azokat a cégeket, ahol ezen szempontok szerint működnek.

A Családbarát Magyarország Központ idén a vállalatunkat is elismerésben részesítette, ugyanis 2023-ban a elnyertük a Családbarát Hely tanúsító védjegyet! 

Elkötelezetten a társadalom iránt

A DDC társadalom iránti elkötelezettségét 2023-ban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) is elismeréssel jutalmazta; vállalatunkat Bölcső-Díj Bronz fokozatban részesítették a családok és az egyesület érdekében végzett tevékenységéért.

Az elismerések további motivációt jelentenek, hogy tovább folytassuk a családbarát politika és gyakorlatok fejlesztését!

Guth Zoltán

Kommunikációs vezető

Kommunikációs osztály Kőhídpart dűlő 2.
2600 Vác
Magyarország

Családbarát Munkahely Védjegy.

NOE Bronzbölcsős Oklevél.