Ismét elnyerte a DDC a Magyar és Hazai Termék védjegyhasználati jogot!

A magyar cementnek nincsen párja

A DDC először közel egy évtizede, 2014-ben nyerte el a rangos Magyar és Hazai Termék védjegyhasználati jogot, amelyet azóta is feltüntetünk a zsákos cementtermékek csomagolásán. Vállalatunk 2023-ban további 3 évre megkapta a védjegyhasználati jogot.

2014 őszén cementtermékeink közül 7 megkapta a rangos Magyar Termék, 4 pedig a Hazai Termék minősítést, amelyek 2015 tavaszától már a cementtermékek csomagolásán is megjelentek. A 2023-ban elnyert védjegyhasználati jog, annak feltüntetése további 3 évig segíti a vásárlókat abban, hogy hazai alapanyagokból készült építőanyagot vásárolhassanak.

Magyar alapanyag, magyar munkaerő

A védjegylicenc célja, hogy igazolja a termékek megbízhatóságát, azok jogszabályi megfelelőségét és tanúsított hazai eredetét. A DDC értékteremtő ebben, hiszen nemzetközi minta alapján, de magyar alapanyagokból, magyar munkaerő segítségével, hazai gyárakban állítjuk elő a kiváló minőségű cementtermékeket. Mindezt a Magyar Termék védjegy is alátámasztja, míg a Hazai Termék minősítésű cementtermékeket 96,8 százalékban magyar alapanyagokból, magyar szakemberek munkája által állítjuk elő.

Több éves iparági tapasztalattal, a legmodernebb gyártási technológiával, környezettudatosan állítjuk elő termékeinket, amelynek köszönhetően a Magyar Termék minősítést a Beremendi Gyár összes terméke, míg a Váci Gyár három cementje használhatja, míg további öt, csak Vácott gyártott cementtípus a Hazai Termék minősítéssel gazdagodott. 

Tradíció és modernizáció

Míg a beremendi cementgyártás 110 éves múltra tekint vissza, addig a Váci Cementgyár immár hat évtizede stabil és megbízható szereplője mind a hazai építőiparnak, mind a régiónak. 

Vállalatunk az elmúlt évtizedekben nagy hangsúlyt fordított a gyárak technológiai korszerűsítésére. A Beremendi Cementgyárban – 2007 és 2009 között – 15 milliárd forint összértékben, míg a Váci Gyárban – a beremendi mintájára – 2016 és 2020 között mintegy 9 milliárd forint értékben végeztünk komplex modernizációt.

A technológiai beruházásoknak köszönhetően a Váci és Beremendi Cementgyár napjaink egyik legkorszerűbb üzemévé vált egész Európában.

Vállalatunk, a Duna-Dráva Cement Kft. Magyarországon, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítja elő cementtermékeit, aminek köszönhetően 2014 őszén 7 termékünk megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementünk pedig a Hazai Termék minősítést. A védjeggyel ellátott termékek vásárlásával nemcsak munkahelyeket teremthetünk, de segíthetjük nemzetgazdaságunk fejlődését is. A nemrég elnyert védjegyhasználati jog alkalmazása egyben garancia az ellenőrzött, minőségi termékek vásárlására is.

Magyar Cement.