Újra boldogabbá tette a Karácsonyt a DDC

A Duna-Dráva Cement Kft. a tavalyi évhez hasonlóan, idén is csatlakozott a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés-sorozatához, és 100 000 forinttal támogatott egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákot. A támogatás Kiss Sándor, a Pécsi SZC Angster József Szakképző Iskola 11. osztályos diákjának villanyszerelői tanulmányaihoz járul hozzá.

A Pécsi Rotary Club a társadalmi szolidaritás elősegítését küldetésének tekintve az adventi időszakban 24 általános vagy középiskolás diák karácsonyát igyekszik megszépíteni programjával. A pécsi karácsonyi vásár részeként advent minden napján kinyílik egy a patinás Nádor Szálló ablakai közül, amely 100 000 forint pénzjutalmat rejt egy-egy tehetséges pécsi fiatal számára.
Az ifjú talentumok támogatása és felkarolása iránt elkötelezett építőanyag-gyártó vállalat minden évben gondot fordít arra, hogy a cementgyárai vonzáskörzetében élő általános és középiskolás diákokat tanulmányi előmenetelükben és tehetségük kibontakoztatásában segítse. Az évenként meghirdetésre kerülő „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíj program mellett a vállalat már harmadszorra csatlakozott a Rotary Club adventi kezdeményezéséhez, hogy anyagi felajánlásával segítse a kiválasztott fiatalt céljai elérésében, és emellett szebbé tegye a Karácsonyát is.

 

A kalendárium tizenharmadik ablaka a Duna-Dráva Cement Kft. 100 000 forintos hozzájárulását rejtette, amelyet a Pécsi SZC Angster József Szakképző Iskola diákja, a villanyszerelői szakmát tanuló, 11. osztályos Kiss Sándor vehetett át Bászler Máriától, a DDC HR igazgatójától. Sándor kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett szakmájának egyik tehetsége is, amellyel méltán érdemelte ki a támogatást.

Az elmúlt három év során a DDC által megjutalmazott fiatalok minden évben ugyanabból az intézményből kerültek ki, így az iskola diákjai műsorral fejezték ki köszönetüket a pécsi Széchenyi téren.